Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

BETYG: Så snygga är alla Serie A-lagens matchställ

Serie A

Fotbollskanalen betygsätter samtliga hemmaställ i Serie A för säsongen.

Foto: Bildbyrån

Alla betyg och kommentarer är endast skribentens åsikt. Förra årets betyg hittas här.

Atalanta

Betyg: 3

Kommentar: Det ser ut ungefär som det brukar för Atalanta - inga större konstigheter men heller inget som lyfter. Bergamo-klubben spelar safe, och det ger en klar trea.

Bologna

Betyg: 4

Kommentar: Mycket fina färger i kombination, och från förra säsongen har man gjort ränderna smalare, vilket är ett steg i rätt riktning. Jag gillar detta ställ skarpt, given fyra men den saknar det lilla extra för att lyfta till en femma.

Brescia

Betyg: 3

Kommentar: V-designen på bröstet livar upp den annars lite trista färgkombinationen. Reklamloggan ställer dock till det en hel del. En trea med bud på mer för Brescia.

ANNONS

Cagliari

Betyg: 3

Kommentar: Likt Bologna har Cagliari bra färger att jobba med, men till skillnad från seriekonkurrenten har man enligt mig en lite väl mörk mörkblå. Dessutom några reklamblaffor som stör. Ändå en stark trea för andra året i rad för Sardiniens stolthet.

Fiorentina

Betyg: 3

Kommentar: Jag hyllade Fiorentina stort i fjol, och det är helt rätt att man fortsätter på de svarta shortsen. Men det är något som skaver med detta ställ jämfört med fjolåret. Är det reklamen? Kanske har man lite mörkare lila också. Viola får nöja sig med en stark trea i år.

Genoa

Betyg: 3

Kommentar: Likt med Cagliari ser det blåa nästan svart ut i denna nyans, som dessutom tar över rätt mycket när även shorts och strumpor går i samma färg. I grunden ett jättebra ställ men med högre potential. Trean är närmre en fyra än en tvåa.

ANNONS

Hellas Verona

Betyg: 2

Kommentar: Gult och blått gifter sig bra och är lite unikt, men här tycker jag att Hellas har gått lite väl hårt på det blåa spåret. Det här ser ut som en bortatröja, tycker jag. Gulblårandigt hade kunnat lyfta Hellas rätt ordentligt. Det blir en stark tvåa denna gång.

Inter

Betyg: 3

Kommentar: Det är mycket som är bra med det här stället, men några detaljer stör mig så pass mycket att det inte blir mer än en trea. Jag tycker att man har fått till balansen riktigt bra på själva tröjan med blått, svart och vitt, men att kragen inte går runt hela vägen stör. Dessutom gillar jag inte alls strumporna, med delningen på mitten mellan svart och blått. Synd på ett ställ som hade kunnat vara betydligt bättre.