Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
48v

Italienarna sågas i hemlandet: "Fruktansvärd insats"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Sveriges segermål mot Italien i sportsändningen ovan.

1-0-förlust efter en svag insats mot Sverige på Friends.
Nu sågas de italienska stjärnorna på hemmaplan.
"Fruktansvärd insats", skriver Tuttosport bland annat.

De italienska landslagsspelarna bör inte titta i tidningarna när de anländer till Milano under lördagen. Samtliga stora tidningar går hårt åt de stjärnorna och Gazzetta dello Sport skriver att laget uppträdde "svagt och förvirrat" och att de var "försiktiga och långsamma". Tidningen fortsätter och skriver: 

"Straffade av ett ordinärt Sverige, men det är ett landslag utan idéer. Sena byten, 3-5-2 utan aggressivitet: och nu?".

Rubriken för tidningen lyder dessutom "Apokalypsen om 90 minuter?".

Turinbaserade Tuttosport pryder sin förstasidan med "Inga fler ursäkter", efter att mängder av spelare och även förbundskaptenen Gian Piero Ventura gått ut och gnällt efter matchen på att de svenska spelarnas tuffa spel. Tidningen skriver också att insatsen var "fruktansvärd".

Corriere dello Sport pryder sin framsida med "Forza Ragazzi" som betyder "Kom igen grabbar", men skriver samtidigt att lagets insats var en besvikelse.

Även tidigare landslagsspelaren Andrea Pirlo gick också hårt åt laget och då framför allt förbundskaptenen Gian Piero Ventura.

- Laget måste göra så mycket mer i returen. Att bara prata om domaren håller inte. I sådana här matcher måste du ge allt och i kväll är känslan att de viker ner sig direkt från start, säger Pirlo till Sky Sport och fortsätter.

- Du måste ge 100 procent i dessa matcher. Om domaren visslar, bra, annars fortsätt spela. Det kommer att vara svårt för Ventura att få spelarna att hitta rätt motivation under de här få dagarna som är kvar till returen, speciellt med tanke på pressen i media. Det blir tre tunga dagar, men dagarna kommer att bli viktiga.

Publicerad 2017-11-11 kl 09:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons