Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Favorit i repris under el Clásico

Pinthorp

Sergio Ramos ska spela på sprutor, såväl Leo Messi som Ivan Rakitic har fått grönt ljus av läkarteamet. Keylor Navas är klar. Marcelo likaså.

Säsongens första Clásico är bara några timmar bort. Och ALLA är med. Frågetecknen inför matchen kvarstår fortfarande – men pulsen har ökat och när Rafa Benítez och Luis Enrique presenterade sina respektive trupper konstaterades snabbt att alla spelare med skavanker är spelklara.

Just i det här fallet vad det nog inte så mycket spel för galleriet, utan verkligen en kamp mot klockan för flera spelare. Nu återstår det att se hur många minuter de är redo för.

***

Här på fotbollskanalen kommer vi köra en favorit i repris i kväll. För ni minns väl de omåttligt underhållande profilerna Sam och Barry som höll låda i supporterkommenteringen i Clásico-mötet i våras?

Annons

Så här lät det när Barry fullständigt skrek ur sig all eufori när Luis Suárez satte dit avgörande 2-1.

Och det blir alltså en liknande grej i kväll. Vid 18:00 drar jag i gång #superlive – var gärna med och tyck till, kasta in frågor och skicka bilder på hur ni följer matchen – och när matchen drar i gång tar Sam (med Madrid-tröja) och Barry (med Barça-tröja) över showen och bara gör sin grej.

Stor succé för duon i våras. Tror och hoppas att det blir minst lika storstilat i kväll.

***

Jag kan inte minnas när ett Clásico var så ovisst på förhand som nu. Skador på nyckelspelare, ett alltmer innovativt Barcelona under Luis Enrique, en Rafa Benítez som fortfarande håller på att sätta sin prägel på Real Madrid.

Vem tar initiativet? Jag väl bestämt slå fast att båda lagen är som allra giftigast när de får kontraslå på sin motståndare. Just därför ska det bli intressant att se vilket lag som blir mest bollförande och tar grepp om spelet.

Annons

Jag har fått frågan flera gånger under veckan vad jag tror om slutresultatet. Är fortfarande lika kluven. Blir inte förvånad om det slutar 4-1 eller 1-4. Eller för all del 2-2.

Oavsett vilket tror jag det blir en del mål. Och skyhögt underhållningsvärde. Precis som när Sam och Barry livar upp stämningen här på sajten.

Publicerad 2015-11-21 14:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto