Malmö FF åkte på ett bakslag i cupfinalen.
I mitten av första halvlek tvingades Oscar Lewicki kliva av.

Se när Lewicki linkade av i spelaren ovan.

2:13
Lewicki tvingas bryta cupfinalen mot Bajen
6:00
Höjdpunkter: Malmö vann cupfinalen mot Hammarby - efter dramatisk straffläggning
2:22
Olsson svarar Ludwigson: "Gå och gnäll"
2:03
Ludwigson: "Vi spelar ut MFF i 90 minuter"
1:49
MFF:s sportchef efter cupguldet: "Eufori rakt igenom"
Cupfinalen pausas tillfälligt efter inkastade föremål

Malmö FF har haft stora skadeproblem i början av säsongen, men hade ett par viktiga spelare tillbaka i torsdagens cupfinalelva mot Hammarby IF på Tele2 Arena. Mittfältaren Oscar Lewicki, 29, var en spelare som var tillbaka i lagets startelva, men kunde inte spela särskilt länge den här eftermiddagen.

Lewicki satte sig i den 30:e minuten ner i konstgräset och linkade efter en stund av planen med vänster lår lindat. In kom i stället talangfulle Hugo Larsson.

- Vi kan bara spekulera i om det är en skada han dragit på sig under matchen eller om de valt att chansa i tron om att han ska hålla 60-70 mintuer, och sedan göra ett byte i andra halvlek. Nu tvingas Malmö-ledningen offra ett byte tidigt i matchen, säger C Mores expert Marcelo Fernandez i sändningen.

Lewicki är i år noterad för fem framträdanden i allsvenskan. Senast han kom till spel i en seriematch var mot Mjällby AIF hemma den 7 maj i år.

MFF vann i slutändan cupfinalen efter straffläggning.

Publicerad 2022-05-26 kl 15:36