POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2019
2v

Känsliga frågan - Englands stjärna vägrar svara på varför Chelsea petade Lindahl

Foto: Bildbyrån/TT.

NICE. Chelsea petade Hedvig Lindahl och satsade på Carly Telford.
Lagkamraten Karen Carney anser att den svenska målvakten är bland de bästa i världen - men vägrar uttala sig om tränarens val.
- Jag vet inte anledningen, säger hon.

Hedvig Lindahl petades i Chelsea och våren var tung. Nu har kontraktet gått ut och den svenske målvakten söker efter en ny klubb.

På lördag ställs Sverige mot England och det blir en speciell match för Lindahl.

- Det är nog många som har räknat bort mig och tänkt att min karriär är slut och att ”hon kan ingenting” och jag har chans att visa det i detta VM och speciellt mot dom, sa hon på torsdagen.

Englands stjärna Karen Carney, som spelade med Lindahl i Chelsea, menar dock att den svenske målvakten inte behöver bevisa något.

- Nej, hon behöver inte bevisa något. Hon håller världsklass. Jag respekterar henne. Hon har varit fantastisk i VM och gjort enastående räddningar, säger Carney.

- Jag har skickat sms till henne och sagt att hon varit fantastiskt. Hon har inget att bevisa. Alla i England vet hur bra hon är.

Du tycker att Lindahl är bland de bästa i världen - vad tycker du om att hon blev petad i Chelsea?
- Petad är ett starkt ord. Jag vet inte anledningen. Hedvig är en bra vän och som spelare en av de bästa. Jag vill inte uttala mig. Men hon kommer bli en rockstjärna för sin nästa klubb. Klubben hon hamnar i ska vara glada, säger hon.

Bronsmatchen mellan Sverige och England på lördag sänds på TV4, C More Live och kan streamas på cmore.se. Sändningen börjar 16.00.

Publicerad 2019-07-05 kl 12:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå