Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinhos senaste utbrott

Headlines Blogg

ENGLAND
ta8f09f0Daily Telegraph är en av flera tidningar som använder en bild på Mourinho med förvriden grimas för att på något vis symbolisera Chelseatränarens tillstånd. ”Mourinho i svordomsfyllt utbrott”. Portugisen ska ha blivit sur för att han som bortatränare inte fick hålla första presskonferensen efter match, därefter ha utbytt åsikter om det med Evertontränaren Martinez och bland annat sagt ”För helvete” (“Fucking hell”).

The Sun skriver om samma utbrott under rubriken ”Jose in F-world blast”, men uppmärksammar också Leicesters senaste seger (Aston Villa 3-2). Den imponerande vändningen, tillsammans med bilden på segerskytten, som fick en smäll av målvakten Brad Guzan i samband med målet, ger rubriken ”Det är en knockout”.

Daily Mirror använder knocken på Dyer till en ordvits ”Happy Daze” (där ”days”, dagar, byts ut mot ”daze”, dimma). Tidningen uppger också att Martial efter sin succédebut väntas få starta för Man United borta mot PSV Eindhoven i morgon.

Daily Express har en liknande ordvits som Mirror om ”glada/dimmiga dagar” för Dyer/Leicester. Bilden på den galne Mourinho får sällskap av feta rubriken ”Härdsmälta”.

Annons

The Independent har inte mycket fotboll på sin sportetta, men trycker in några smärre rubriker. ”Oro för Mason: segerskytt för Spurs men skadad”, ”Mourinhos bråk: Chelseatränaren i ordväxling med Martinez” och ”Rött vrede: Liverpoolfans rasar mot Rodgers efter förlust”.

The Guardian lägger tonvikten vid något helt annat. ”Press på Blatter efter tv-avtal för VM värda 11 miljoner pund” är rubriken, som följs upp av ”Fifa-ordförande sålde rättigheter till underpris till Warner som tjänade stora pengar via Karibien”.

 

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport har förstås Inters seger i Milanoderbyt (Milan 1-0) i fokus. Överrubriken ”Seger i
untitled derbyt, i ensam serieledning, åtta poäng före Juve” leder fram till huvudrubriken ”Full glädje i Inter”. Segerskytten Guarín respektive inhopparen Balotelli tycker tidningen var bäst i respektive lag. Kondogbia respektive Honda var sämst. På tal om betyg. Quaison är en av tre spelare i Palermo som får högst betyg, 6,5, efter (Carpi 2-2). Målskytten Hiljemark får 6.

Annons

Corriere dello Sport konstaterar att ”Inter flyger”, men tar också notis om Balotellis fina insats. ”Mario kom in och fixade nästan kvittering, men det räckte inte”.

Tuttosport har rubriken ”Inter i kontroll”, och summerar Milanoderbyt med ”En fullträff från Guarín avgjorde derbyt och gav de svartblå förstaplatsen. Balotellis fina debut räckte inte för Milan”. Men tidningens största rubrik handlar om Juve, ”Allegri varnad”. På det följer ”Tröttkört Juve, Marotta ger råd” och så rader från sportchefen, ”Vi kan inte vila på gamla lagrar, vi måste ta tillvara på nuet med blicken på framtiden. Det finns inga ursäkter, Juve ska slåss om att vinna allt”.

 

SPANIEN

1442187237_extras_mosaico_noticia_1_g_0Marca gullar inte oväntat med Real Madrid. Med bild på en leende Crsitiano Ronaldo som pekar ut från tidningen och rubriken ”De fem målen är era” ska man väl känna sig träffad. Men texten handlar främst om att stjärnan tackar sina lagkamrater för stödet under måltorkan.

Annons

AS gullar lika mycket med Real Madrid men andra ändan av laget. ”Keylor Navas – noll mål”, vilket syftar på att ”Real Madrid är enda lag som inte släppt in mål tack vare honom”. Tidningen lägger till att rekordet tangerar Miguel Angels rekord från 1975.

Sport gullar med Barcelona under rubriken ”De förstår varandra” och bild på glade tränaren Luis Enrique och glade anfallaren Lionel Messi. Man fyller på med begrepp som ”perfekt samarbete” och ”skapar underverk”. För den som vill fortsätta att ha sköna drömmar om har Sport ett ”exklusivt erbjudande” om ett Barça-bäddset.

Mundo Deportivo har ungefär ”Messi tar täten” som rubrik, och följer upp med ”Hans mål mot Atletico Madrid och Celtas oavgjorda resultat gör att Barça är i ensam ledning” och ”Kan alltid avgöra – mot Roma gör han sin 100:e Champions League-match”. Man hinner också uppmärksamma oförrätter som drabbat Barça. ”Problem 1: Redan fem muskelskador” och ”Problem 2: Sex straffar man inte fått med sig”. Och medan Sport levererar Barça-bäddset på ettan så erbjuder MD vintage Barça-väska med lockelsen ”Du och Barça, mycket moderiktiga”.

Annons

 

FRANKRIKE

L’Equipe talar om ett ”OM som gläder”, efter storsegern i går (Bastia 4-1) och myser åt mötet med Lyon quotikommande söndag. Inne i tidningen återfinns rubriken ”Mot Malmö tar PSG fram hela armadan”, vilket syftar på att ”med Ibras och Pastores återkomst i morgon har Blanc för första gången den här säsongen hela truppen till sitt förfogande”. L’Equipe poängterar också att PSG ”har ambitionen att slå till hårt redan från start” i Champions League.

Le Parisien har redan på nyhetsettan en puff för en intervju med PSG:s nya storstjärna Angel Di María. Citatrubriken lyder ”Jag har kommit hit för att vinna Champions League”. I intervjun får Di María frågan om någon särskild spelare i PSG imponerat på honom. Han svarar ”Som ni vet så har jag haft förmånen att få spela med Leo (Messi), Cristiano (Ronaldo) och Rooney. Och nu Ibra. Ärligt talat, jag är imponerad över kvaliteten i hans teknik och rörelse. Det är på samma nivå som Leo och CR7”. Liksom L’Equipe, förväntar sig Le Parisien att Zlatan tar en plats i startelvan mot MFF. Tidningen uppmärksammar också PSG:s damer som bara fick oavgjort (Montpellier 0-0). “Vi kom inte alls upp i den nivå vi bör vara på”, säger Caroline Seger, som fick bära kaptensbindeln i Sabrina Delannoys frånvaro.

Annons

 

TYSKLAND

9864_uyhfs4b2jdszqxhv83givzd4rkprwwu_Kicker har rubriken ”Pånyttfödelse och kris”, vilket syftar på att samtidigt som Mönchengladbach är jumbo i Bundesliga så drömmer man om stordåd i Champions League, med start mot Sevilla i morgon. Tidningen puffar för mer Champions League, om bland annat Bayern München, under rubriken ”Müllers väg till nya ledarrollen”, och Wolfsburg, ”Dante: Jag befann mig i en trygghetszon”.

Bild har med ”Finns det en Bayern-bouns?” på nyhetsettan, och följer upp med ”Så här tycker Bundesliga”. Artikeln handlar sedan om påstådda fördelar FC Bayern får, om att den ”skämtstraff Knut Kircher gav i slutminuten mot Augsburg ger nytt bränsle åt diskussionen om Bayern-bonus”.

 

Publicerad 2015-09-14 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto