Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Väntat att Sam Larsson och Simon Thern imponerar

Sundbergs blogg

Kul att så många unga svenskar gör det bra i Holland. Sam Larsson, Simon Thern, Simon Tibbling och Kristoffer Peterson, för att nämna några. Sam Larsson har verkligen börjat leverera poäng och lagkamraten Simon Thern gjorde sitt första mål mot Feyenoord. Svenskduon har lyft Heerenveen till en sjunde plats, men det är inte oväntat. Gillar både Larsson och Thern som har egenskaper för att nå högre nivåer och som säkert kommer att lyckas med det.

Men de ska göra det bra i Heerenveen. Båda var bra och levererade redan i allsvenskan och det är tveksamt om Heerenveen är bättre än IFK Göteborg och Malmö FF. Men som sagt: kul att det går så bra och att båda har klarat av att anpassa sig i en ny miljö så snabbt, det ska bli spännande att följa fortsättningen.

Tibbling och Peterson är också framtidsspelare som startar i Groningen och Utrecht och båda gör det bra och uppskattas av sina fans. Kul eftersom båda är oerhört seriösa med sin idrott och allt de gör andas fotboll. Minns intervjun jag gjorde med Tibbling inför den förra säsongen när han bland annat pratade om trixningsförbudet han som 11-åring fick av sin mamma. Vad gäller Peterson så lider man med honom nu när han missar flera matcher efter att blivit nerslagen av lagkamraten Anouar Kali.

Annons
Publicerad 2015-02-05 14:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto