Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Isaks succé - de måste aktivera klausulen

Keven Baders Blogg

Twitter: @Keven_Bader

Alexander Isak är inne i en helt sanslös form – 12 matcher = 12 mål. För ett par dagar sedan bjöd Isak på två mål mot Real Madrid och idag hoppade han in i det baskiska derbyt och vände på hela matchen, en assist och ett mål.

Annons

DORTMUNDS KLAUSUL

I somras sålde Dortmund Alexander Isak för cirka 6,5 miljoner € till Real Sociedad. I det kontraktet ska det finnas två klausuler enligt Focus och Sport1 – en specifik för Dortmund och en allmän.

Dortmund ska enligt uppgifter ha en återköpsklausul på cirka 30 miljoner €, samtidigt som Isak ska ha en utköpsklausul på 70 miljoner € som är avsedd till alla andra klubbar.

Budet från Dortmund måste komma, allt annat vore tjänstefel.

Annons

ETT KAP

Lyckas Dortmund värva svensken så kan de skatta sig lyckliga – med både Håland och Isak i laget så sitter Dortmund på två av Europas största anfallstalanger och detta ”endast” för cirka 50 miljoner € exklusive bonusar. Otroligt med tanke på vad spelarna kommer kunna säljas för i framtiden. Dessutom kommer Jadon Sancho med största sannolikhet säljas i sommar för en summa som sägs sträcka sig över 100 miljoner €. Med Sanchos flytt öppnas också en offensiv position, inte samma roll som Isak, men med lite ommöblering ska man nog kunna få plats med både Håland och Isak. Vi har ju sett att Isak samarbetar bra med norrmän, så detta kan ju bara bli succé.

Publicerad 2020-02-09 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto