Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Han är en bluff - en patetisk insats kröns med en rättfärdig förlust

Tysklandsbloggen 2021-06-29 20:38

Twitter: @Keven_Bader

VERDAMMT NOCHMAL

Jag är tyvärr inte förvånad. Jag har tjatat alldeles för länge. Löw gjorde exakt det som HELA världen visste om. Southgate hade gjort sin läxa och ställde upp sitt England på precis rätt sätt. Tyskland var ännu en gång passiva och försökte minimera riskerna istället för att spela på sina styrkor. Vi fick gång på gång se Tyskland sätta långbollar på en blek Werner som försökte stångas med Maguire (!) och Stones (!) i luften. Detta ledde naturligtvis inte till något positivt resultat.

Att för fjärde matchen i rad ligga under för att sedan panikartat leta efter en kvittering är pinsamt. VARFÖR ARBETAR DU INTE PROAKTIVT LÖW?

ANNONS

England vinner denna match välförtjänt. Ingen vacker eller sprakande fotboll, men de utför sin uppgift till 100%.

Detta var Jogi Löws 197:e och sista match för Tyskland. Att avsluta med ett VM-fiasko och sedan tre rekorddåliga år har verkligen satt sin prägel på Löws eftermäle. De flesta kommer inte komma ihåg det VM-guld som han vann med Tyskland 2014, utan i stället minnas den envise tränaren som ständigt gick fel väg. I Tyskland har snacket de senaste åren varit att det kanske egentligen var den före detta assisterande tränaren Hansi Flick som var ”nyckeln” bakom Tysklands framgång mellan åren 2006 – 2014 (EM-semi, VM-brons och VM-guld). Detta rykte lär nu stärkas.

ANNONS

Jag är arg, ledsen och oerhört besviken. Det som svider mest är att Tyskland återigen slängde i väg ett mästerskap. Löw har bokstavligen rånat hela tyska folket på två mästerskap. Spelarna bör absolut få sin beskärda del av kritiken, men i slutändan är det Löw som bär huvudansvaret.

ANNONS

Det är med ett tungt hjärta jag nu försöker blicka framåt för att se ljuset. Jag tror att Hansi Flick kommer lyckas och få ut det bästa av Tyskland. Jag ser verkligen fram emot att kunna vara stolt över mitt landslag igen.

Det var (äntligen) det Löw, Tschüss!

Kommentarer

Visa kommentarer
FRÅGA
Kommer Haaland vinna skytteligan i Bundesliga?
  • Ja
  • Nej
RÖSTA SE RESULTAT

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto