Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jansson avslöjar dramat efter PL-avancemanget: "Jag kräktes"

Premier League

SOLNA. Pontus Jansson är sliten och behöver vila.
Nu berättar han om hur dåligt han mådde i samband med Brentfords avancemang till Premier League.
- Det var en tuff dag. Jag fick inte i mig mat innan och kräktes efter matchen, säger han.

0:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas ett klipp där Pontus Jansson pratar om sin nervositet kring kvalmatchen mot Swansea.

Förra gången som Brentford var i playoff till Premier League så misslyckades man. Men det här gången gick det bättre. Pontus Jansson var med båda gångerna, och berättar att det därför var väldigt mycket anspänning inför den avgörande matchen mot Swansea i förra veckan.

- Det har varit emotionellt så klart. Det hade varit tufft att försöka kriga ett år till i The Championship, att som kapten försöka motivera de andra ett år till, säger Jansson till Fotbollskanalen.

- Det varit en lång säsong. Anledningen till att jag klev ut i slutet av matchen var nog känslomässigt. Det var en tuff dag. Jag fick inte i mig mat innan och kräktes efter matchen och hade också krampkänning.

ANNONS

Kräktes?
- Man blir äldre och det här var första gången någonsin som jag kände så mycket nervositet. Vi hade gjort det här innan och inte lyckats. Det var mycket sådana saker. Sedan har det varit en lång säsong med pandemi och annat. Så det var nog många saker som byggdes på varandra.

Efter matchen så ryktades det om att Jansson klev av planen med en skada. Men det berodde alltså inte bara på det - men mittbacken säger samtidigt att han under de senaste veckorna har haft en liten skadekänning.

- Jag känner av den lite. Jag kände av lite i går, men det är bättre i dag och jag hoppas att jag kan träna inom de närmaste dagarna, säger han.

- Jag mår bra, bättre dag för dag. Det är mycket bättre i dag. Jag tycker att vi har lagt upp en bra plan här och tar det dag för dag.

Publicerad 2021-06-03 kl 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto