Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lindelöfs svar om Saudiarabien-flytt: "Vill stanna i Europa"

Premier League

PORTO. Manchester United sägs överväga en försäljning av Victor Nilsson Lindelöf i sommar.
Det har även ryktats om intresse från Milan och klubbar i Saudiarabien.
- Jag vill inte gå ner mig. Jag vill stanna i Europa, säger svenske stjärnan.

1:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

För ett tag sedan blev det officiellt att Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt med Manchester United förlängts fram till sommaren 2025. Men brittiska medier, exempelvis Manchester Evening News och ESPN, har ändå rapporterat att mittbacken kan komma att säljas efter säsongen.

I januari ska Real Madrid ha övervägt Nilsson Lindelöfs namn, enligt the Athletic, och transferjournalisten Ekrem Konur har nyligen rapporterat om intresse för svensken från både Milan och ”saudiska klubbar”. InterLive har vidare kopplat ihop 29-åringen med Inter.

Nu kommenterar landslagskaptenen ryktena och sin framtid i Manchester United.

Annons

- Du kommer få samma svar som alltid. Jag trivs bra i klubben och har varit där i många, många år. Vi förlängde kontraktet med ett år, jag trivs bra och ser inga problem med att stanna och fortsätta representera klubben. Det är en klubb jag verkligen tycker om att spela i och representera, så det är mitt mindset, säger Nilsson Lindelöf.

Vad tänker du om en flytt till Saudiarabien?
- Jag har faktiskt inte tänkt på det. Jag känner kanske inte riktigt att jag är där i min karriär, att jag vill gå ner mig till att flytta bort. Jag känner att jag vill stanna i Europa och spela fotboll på den nivån.

Nilsson Lindelöf missade många matcher i december och januari på grund av en skada men sedan dess har han gjort åtta framträdanden i klubblaget.

- Jag tycker att jag har kommit tillbaka ganska bra. Självklart var jag borta ett tag, efter en operation, men jag fick spela ganska snabbt efteråt och lite ytterback, där man måste springa ganska mycket, så jag känner att benen och sådant är tillbaka på rätt plats.

Annons
Publicerad 2024-03-20 kl 16:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto