POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
2v

Seger rankar Tyskland-mötet som det största i karriären: "Blir rörd och stolt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en tv-intervju med Caroline Seger i spelaren

Caroline Seger är redo för spel mot Tyskland efter knäproblem.
Nu vill hon gå ut och njuta inför över 30 000 åskådare på Friends Arena. 
- Man har varit med om mycket, men det här är nog det största, säger landslagskaptenen under en presskonferens. 

Sveriges landslagskapten Caroline Seger avstod nyligen från att spela Rosengårds träningsmöte med LB07 på grund av en känning i ena knät, men tränade med övriga i landslaget både i går och i dag och ska nu vara tillgänglig för spel i lördagens träningsmöte med Tyskland på Friends Arena. 

- Det känns väldigt bra. Jag har det bästa teamet här som tagit hand om mig och min kropp, så jag har kunnat vara med både i går och i dag. Jag ser verkligen fram emot i morgon. Det ska bli otroligt kul och helt magiskt att få vara med om detta, säger Seger under dagens presskonferens.

Ännu är det däremot oklart om Seger, med anledning av de tidigare känningarna, kommer att spela från start eller om det blir ett inhopp. 

- Vi har hela tiden kontakt, både jag och det medicinska teamet och det medicinska teamet och Peter, men det känns bra och det är det viktigaste. Peter och det medicinska teamet har väl en plan, men den känner inte jag till. Jag tycker att det viktigaste är att det känns bra, säger hon. 

Seger berättar vidare att hon rankar träningsmötet med Tyskland som det största hittills i sin karriär. Detta med anledning av att det förväntas bli stor publik på Friends Arena med över 30 000 sålda biljetter, vilket är ett nytt publikrekord för damlandslaget.

- Man har varit med om mycket, men jag skulle nog säga att det är nog det absolut största, att få spela för 30 000 och kanske några fler på hemmaplan. Det är sådant man drömt om sedan man började spela fotboll, så man blir både rörd och stolt. Jag ska njuta fullt ut i morgon.

Seger tror att en anledning till att det blir mycket folk på Friends Arena är att det har varit en bra marknadsföring av träningsmatchen. 

- Jag tror att det är för att vi dels är i Stockholm med mycket folk här, samtidigt som vi marknadsfört oss väldigt bra. Jag tror att det är så lätt, att vi marknadsfört det och tryckt på väldigt tydligt och gjort det till en stor upplevelse. Jag hoppas att vi bygger vidare på det åt det här hållet, så att intresset ökar och vi blir mer populära. 

Publicerad 2019-04-05 kl 15:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå