POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
3v

TV: On Tour om kampen om EM-platserna: "Kommer inte bli lätt för Janne"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela Fotbollskanalen On Tour i spelaren.

Landslaget befinner sig i Qatar för januariturnén.
Fotbollskanalens reportrar spår att kampen om platserna i EM-truppen kommer bli tätare än någonsin.
- Det kommer nog inte vara lätt för Janne Andersson att ringa en del samtal och berätta för spelare att de inte kommer med, säger Olof Lundh i On Tour.

Det svenska landslaget är just nu i Qatar för den årliga januariturnén, där ett flertal spelare hoppas kunna spela sig närmare en plats i den trupp Janne Andersson i vår ska ta ut till sommarens EM.

Janne Andersson menar att det är tuffare konkurrens om att komma med i EM-truppen 2020 än det var inför VM-trupputtagningen 2018. Fotbollskanalens Martin Petersson håller med.

- Han har väl helt rätt? Vi har Dejan Kulusevski som går för 365 miljoner svenska kronor till Juventus och är kvar i Parma våren ut, han spetsar till det offensiva och sett till att både Alexander Isak och Robin Quaison har tagit steg och blivit etablerade på riktigt i landslaget den senaste tiden är det mycket folk som slåss om de offensiva platserna, säger Petersson, och Olof Lundh fyller i:

- Marcus Danielson är verkligen en av mittbackarna som konkurrerar där det finns fyra givna. Ovanpå det: vad händer med Milosevic, Papagiannopoulos finns i FCK, så där är det trångt.

- Det kommer nog inte vara lätt för Janne Andersson att ringa en del samtal och berätta för spelare att de inte kommer med, säger Lundh.

Även i dagens on tour:
- Janne Anderssons udda presskonferens
- Situationen mellan Iran och USA

Se hela Fotbollskanalen On Tour i spelaren.

Publicerad 2020-01-04 kl 15:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå