Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Gefle har goda chanser"

Tipsbloggen

Det blev tyvärr förlust det första oddset-spelet efter att Ajax tappat ledningen i 80:e minuten mot Rosenborg. Kassan är nere på 97 units, men nu är det bara att ta nya tag. Dagens speltips hämtas från Superettan.

Åtvidaberg – Gefle

Dessa lag möttes precis innan sommaruppehållet på Gavlevallen. Vid detta läge var Gefle överlägsen jumbo och förlorade också med 0-1. Matchen dominerades dock av Gefle som bland annat hade 13-4 i avslut.

Sedan dess har en hel del skett. Gefle är förvisso fortfarande jumbo, men har nu bara fem poäng upp till säker mark. Formen är relativt god och laget har spelat in åtta poäng de fem senaste matcherna. För Åtvidaberg pekar däremot formkurvan rakt nedåt och östgötarna har fallit ner på en kvalplats. Två poäng är facit på de fem senaste.

Sett till form och insatser den senaste tiden ska Gefle ha goda chanser att få med sig tre poäng från Kopparvallen. Gefles trupp är dessutom minst lika bra som Åtvidabergs. Lägg därtill att laget trots förlust, dominerade hemmamötet för två månader sen. Gefle – Insatsen tillbaka vid oavgjort spelas till ett fint odds på 1,97 för 3 units.

Typ: Singel

Match: Åtvidaberg – Gefle

Spel: Gefle – Insatsen tillbaka vid oavgjort @ 2,09*

Insats: 3 units

* – Oddset kan ändras under dagen

Spela på Åtvidaberg – Gefle här


Läs om Henkes 10lax här.

Publicerad 2017-08-28 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto