Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax:"Målrik tillställning väntas"

Det blev Geflevinst i måndags och klirr i kassan. Det gör att nu siffrorna är gröna, om än väldigt lite. 100,27 units spelas och det är dags för nästa spel, som givetvis hämtas från Sveriges match i Bulgarien.

Bulgarien – Sverige

Ett tufft möte väntar det svenska landslaget i Sofia. Blågult har dock gjort mängder av mål mot just Bulgarien historiskt. 20 svenskmål har det blivit de sju senaste mötena mot torsdagens motståndare.

För Bulgarien är utgångsläget inför matchen solklart. Ska VM-drömmen leva vidare måste bulgarerna vinna detta möte. Det tyder på ett offensivt hemmalag som kommer skapa ytor för svenska omställningar. Vid ett tidigt mål talar mycket för en öppen matchbild.

2,33 på överspelet är mycket fint, men beroende av ett tidigt mål och spelas därför för 2 units.

Typ: Singel

Match: Bulgarien – Sverige

Spel: Över 2,5 mål @ 2,33*

Insats: 2 units
* – Oddset kan ändras under dagen

Publicerad 2017-08-30 kl 14:35
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER