Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Chelsea på förhand i underläge på hemmaplan

Den sista helgen med ligaspel innan lagen går på landslagsuppehåll stundar. Stryktipset bjuder som brukligt på högoktanig fotboll från Allsvenskan, The Championship och sist men inte minst Premier League. Kvällsmatchen på Stamford Bridge mellan Chelsea och Manchester City är en riktig smällkaramell att se fram emot. Som om detta inte vore nog finns det även en stor jackpot på elva miljoner på lördagens Stryktips!

Samtliga storlag vann förra veckan. Det gjorde att utdelningen inte blev den högsta i lördags. När det nu återigen är jackpot, samtidigt som det inte finns alls lika många klara favoriter, kan det mycket väl vänta en miljonvinst runt hörnet.

Lördagens höjdpunkt är utan tvekan mötet på Stamford Bridge. Regerande mästarna Chelsea tar emot ett City som öser in mål. 24 mål på sex matcher har Manchesterklubben gjort under september. Det har dock varit mot beskedligare motstånd än Chelsea. Det blir otroligt intressant att se hur Contes lag kan stå upp mot ett City i strålande form, för här slår de faktiskt på förhand ur underläge.

Ännu ett viktigt möte hämtas från kupongens sista match, den allsvenska mellan AFC Eskilstuna och Jönköping. Efter två raka segrar lever hoppet om nytt kontrakt för AFC. De har sex poäng upp till just J-Södra på kvalplats. Kan de krympa avståndet till tre poäng eller sätter smålänningarna spiken i kistan?

Dessa svar och en rad till fås på lördag. Med en Stryktipskupong i handen och chansen på miljonerna blir det dessutom betydligt roligare att följa!

Veckans Stryktips

 • Chelsea-Manchester C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Bournemouth-Leicester
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Manchester U-Crystal P
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Stoke-Southampton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • West Bromwich-Watford
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • West Ham-Swansea
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Aston Villa-Bolton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Burton Albion-Wolverhampton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Cardiff-Derby
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Ipswich-Bristol C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Nottingham-Sheffield U
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Preston-Sunderland
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • AFC Eskilstuna-Jönköpings Södra
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2017-09-27 kl 11:15
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER