Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Granen är målfarlig"

Tipsbloggen

Ännu ett lyckat spel när Gefle besegrade Helsingborg förra veckan gör att kassan nu är på “all time high”. Efter totalt 17 lagda spel har de 10laxen ökats till nuvarande 11 685 kronor.

Skärmavbild 2017-10-09 kl. 20.23.23.png

Under tisdagen spelas två singlar. En rolig högoddsare från Sveriges match i Amsterdam och ett spel med betydligt mer värde från jumbomötet i Riga.

Holland – Sverige

Sverige har satt sig i ett guldläge att ta sig till nästa månads playoff-spel. Holland måste besegra blågult med omöjliga sju mål för att norpa platsen från svenskarna.

Ett håglöst oranget hemmalag som går med full fart framåt är därför att vänta. Omställningslägen kommer att uppstå för ett lågt liggande Sverige. Något som mycket väl kan bana väg i offensiva frisparkar och kanske till och med en straff.

Vid straffpunkten är numera Andreas Granqvist självskriven. Han slår straffarna i klubblaget Krasnodar och har gjort det med bravur sedan han fick förtroendet i landslaget efter Emil Forsberg. De två senaste matcherna mot Vitryssland och Luxemburg har inneburit tre mål från “Granen”. Dessutom får det inte glömmas bort att Granqvist är blågults största hot i huvudspelet på fasta situationer.

Matchens utgång och framförallt hur Holland kommer agera är svårt att förutse. Därför spelas en något roligare högoddsare som spel på detta möte. Andreas Granqvist att göra mål spelas för 1 unit (100 kronor) till oddset 7,80.

Typ: Singel

Match: Holland – Sverige

Spel: Andreas Granqvist att göra mål @ 7,80

Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Tisdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Lettland – Andorra

Tisdagens minst heta möte spelas i Riga. Nästjumbon Lettland tar emot jumbon Andorra på Skonto Stadion. Båda lagen står på fyra poäng inför det avslutande mötet, men det är en nation som är betydligt mer nöjd med den poängskörden.

Andorra tog via 1-0 hemma mot Ungern i juni nationens första seger sedan 2004. Det var hela VM-kvalets största skräll! På bortagräs är de dock otroligt svaga. De 18 senaste tävlingsmatcherna på bortaplan har slutat med förlust och utan gjorda mål.

Lettland har gjort ett miserabelt kval, men är klasser bättre än Andorra. När lagen möttes förra hösten vann letterna med 1-0. Räkna inte med något målkalas, men med en liknande lettisk seger.

Utifrån Andorras katastrofala bortafacit känns “Lettland att vinna och hålla nollan” till 1,85 som ett strålande värdespel. Maximala 5 units (500 kronor) spelas därför på detta!

Typ: Singel

Match: Lettland – Andorra

Spel: Lettland att vinna och hålla nollan @ 1,85

Insats: 5 units (500 kronor)

Spelstopp: Tisdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-09 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto