Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Överkörning väntas"

Måndagens två singlar satt återigen som en smäck. Det blev hela sju mål mellan Las Palmas och Celta Vigo. Inte ens högoddsaren över 3,5 mål var således hotad. Det gör att kassan fortsätter öka och nu är uppe på 12 712 kronor.

Skärmavbild 2017-10-18 kl. 14.18.28.png

Ikväll vankas det som bekant Champions League. Dagens spel hämtas från Tyskland och München, där jag tror Celtic kommer få smaka på en rejäl överkörning.

Bayern München – Celtic

Det har inte varit någon vidare säsongsinledning med Bayern Münchens mått mätt. Ett par poängtapp i Bundesliga och 0-3 borta mot PSG i senaste Champions League-matchen blev droppen för ledningen. Carlo Ancelotti fick kliva åt sidan.

In har ikonen Jupp Heynckes plockats. 72-åringen förde just Bayern till Champions League-titeln 2012/2013. Han fick en smakstart på posten i helgens ligamatch mot Freiburg. Bayern visade sig från sin bästa sida och körde över motståndet med hela 5-0, siffror som faktiskt kunde varit större.

Ett viktigt möte väntar nu mot Celtic. Båda lagen står på tre poäng och det gäller att ta greppet om andraplatsen bakom PSG. Skottarna föll i premiären mot PSG med 0-5 och har generellt haft otroligt svårt att mäta sig med de bästa lagen i Europa.

Ett par stora förluster finns på näthinnan för Celtic de senaste säsongerna, inte minst på bortaplan mot Barcelona, där det slutat med tunga 1-6 och 0-7 förluster. Mot ett Bayern som verkar hittat formen och som dessutom vill visa att de är att räkna med i årets turnering kommer Brendan Rodgers mannar få det hett om öronen.

Statistiskt öser Bayern in mål på hemmaplan i Champions League. De två senaste säsongerna har de tyska mästarna haft ett snitt på fyra mål per match på Allianz Arena i turneringens gruppspelsfas.

Det vädras en överkörning på Allianz Arena under kvällen. 4 units (400 kronor) spelas på Bayern München -2,5 och 2 units (200 kronor) slängs även in på Bayern München -3,5.

Typ: Singel x 2

Match: Bayern München – Celtic

Spel: Bayern -2,5 @ 1,75 Insats: 4 units (400 kr)

Spel: Bayern -3,5 @ 2,70 Insats: 2 units (200 kr)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-18 kl 14:19
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER