Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Första Tips-SM kupongen bjöd på skrällar

Tips-SM drog igång i helgen och fem spelare lyckades mäkta imponerande dra in full pott på sina 64-raderssystem. Otroligt starkt med tanke på att det fanns en rad skrällar på kupongen, vilket banade väg i en bra utdelning på 400 000 kronor.

Starten på Tips-SM för egen del var relativt intetsägande. Varken bra eller speciellt dålig. Det blev nio rätt, där jag varken var inne på att ha med Huddersfield, Leeds eller Cardiff, men borde haft med Bournemouth.

Nio rätt var trots allt över snittet och med det är jag alltjämt med i kampen om titeln. Det är för övrigt samtliga. För er som misslyckades kapitalt får ni inte glömma bort att ni kan räkna bort er sämsta vecka av de sex. Således är det bara att ta nya tag på lördag!

För mitt lag “Tipsbloggen United” slutade det med totalt 36 rätt. Ett dugligt facit som gör att vi är med och nosar däruppe. Inför den andra omgången ligger vi på plats 251 av över 3000 lag, med fem rätt upp till förstaplatsen. Tanken är att knapra in en del av avståndet i helgen.

Lördagens mest uppseendeväckande resultat var naturligtvis Huddersfield 2-1 vinst mot United på JS Stadium. Tyvärr blev Victor Nilsson Lindelöfs riktiga Premier League-debut där katastrofal och svensken lär hamna i José Mourinhos frysbox framöver. Resultatet gör även att City befäster sin serieledning och nu har fem poäng ner till United och Tottenham. Dessa lag möts för övrigt på Old Trafford på lördag.

Denna veckas kupong ser på förhand enklare ut med ett par större favoriter. Sex matcher från Premier League och sju från The Championship är vad som står på schemat. Häng med här på tipsbloggen kring uppsnacket i veckan!

Veckans Stryktips

 • Bournemouth-Chelsea
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Arsenal-Swansea
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Crystal P-West Ham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Liverpool-Huddersfield
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Watford-Stoke
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • West Bromwich-Manchester C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Queens PR-Wolverhampton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Reading-Middlesbrough
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Burton Albion-Ipswich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Cardiff-Millwall
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Norwich-Derby
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Preston-Brentford
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Sunderland-Bristol C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2017-10-23 kl 14:10
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER