Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: " Tidig ledning"

Även om det inte riktigt blev den matchutveckling jag hade trott senast mellan Genoa och Napoli gick det som det skulle, spelet satt! Kassan är därför nästintill uppe på rekordhöjd med 12 706 kronor.

Vi stannar i det avlånga matlandet för kvällens spel. Där är den klubb i Serie A, som tillsammans med Napoli, hittills är obesegrade i farten.

Hellas Verona – Inter

Det är toppen mot botten som väntar på Stadio Marc’Antonio Bentegodi i den gamla kulturstaden Verona. Inter har stått för en bländande säsongsinledning och är efter tio spelade matcher alltjämt obesegrade. Hellas Verona har däremot fått ett tufft uppvaknande som nykomling i det italienska finrummet. Endast sex poäng har det hittills blivit för det klassiska blågula laget.

Det var egentligen Inters värsta konkurrent, Milan, det snackades om som största utmanare till Juventus och Napoli av Milanoklubbarna. Inter har dock visat att det var en helt fel förutsägelse.

De blåsvarta har sett urstarka ut och nya tränaren Luciano Spalletti har fått samtliga bitar på plats. Laget är strategiskt komponerat med nyförvärven Milan Skriniar och Matias Vecino i centrallinjen. Framåt finns sedan tidigare bolltrollaren Ivan Perisic och den specielle målskytten Mauro Icardi. Argentinaren stod för två mål i senaste matchen mot Sampdoria (3-2). Det skulle förvåna om han inte gör ytterligare mål mot ett tafatt Veronaförsvar.

Det har nämligen inte alls sett bra ut för nykomlingen. Bakåt har det läckt och med sex mål framåt är det bara nollpoängaren Benevento som är sämre. Mot just Benevento har också den enda segern tagits så här långt. Mot topplagen har det slutat med idel klara förluster.

Det skiljer mycket mellan dessa lag och allt talar för att Inter tar ännu en seger. Det skulle isåfall innebära att Nerazzurri återtar andraplatsen, två poäng bakom Napoli. De tre senaste vinstmatcherna har Spallettis mannar haft ledningen redan i paus. Troligt är att så blir fallet även under måndagskvällen.

3 units (300 kronor) spelas på Inter att leda i halvlek och vinna matchen (HT/FT). Detta till det fina oddset 1,97!

Typ: Singel

Match: Hellas Verona – Inter

Spel: HT/FT Inter @ 1,97

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-30 kl 11:48
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER