Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Henkes 10lax: "Offensiven är glödhet"

Oktober var nästan en lite för bra månad. Det avslutande spelet på Inter satt i måndags. Det gör att kassan är uppe på rekordhöga 13 lax.

Skärmavbild 2017-11-01 kl. 13.51.35.png

Ikväll är det riktigt fin fotboll på agendan. I Neapel väntar ett stormöte, som också dagens spel hämtas från.

Napoli – Manchester City

Efter förlust borta mot Shakhtar och Manchester City har Napoli satt sig i en svår sits i grupp F. Poäng är ett måste mot City för att en god chans till att kunna bärga andraplatsen och vidare avancemang ska finnas.

Att besegra City är naturligtvis inte det lättaste. Engelsmännen har ännu inte förlorat den här säsongen och har med sin glödheta offensiv seglat upp till en av toppkandidaterna att plocka hem hela Champions League. Här kan dock den förlustfria sviten brytas.

Napoli är otroligt starka hemma på San Paolo och har nu gått elva raka matcher utan förlust inför sina fanatiska fans. Offensiven är glödhet med den kvicka trion Insigne-Mertens-Callejon. Den kommer garanterat ställa till med problem för Cityförsvaret, som faktiskt sett virrigt ut den senaste tiden.

Ska Napoli kunna vinna måste de dock få bukt med Citys fruktade offensiv. Med sitt massiva tryck i ryggen på mäktiga San Paolo ska det dock kunna vara en möjlighet.

En annan faktor är även att italienarna har allt att spela för. Det har inte City, som nästintill redan är klara för åttondelsfinal. Guardiolas lag har dessutom en tuff match på söndag mot Arsenal i Premier League. Ligger möjligtvis redan lite fokus på den uppgiften?

Hemmastödet kan mycket väl bära Napoli till en seger ikväll. Italienarna måste ta poäng. Det är troligen något som bara höjer karaktärsspelare som Hamsik och Insigne. 3 units (300 kronor) spelas därför på Napoli, insatsen tillbaka vid oavgjort till oddset 1,93!

Typ: Singel

Match: Napoli – Manchester City

Spel: Napoli, insatsen tillbaka vid oavgjort @ 1,93

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-01 kl 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto