Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Italien avslutar starkt"

Det blev inte bara bra med plus i kassan i fredags, utan även en fantastisk svensk 1-0 seger. Både under 2,5 mål och under 1,5 mål satt således och det var inte direkt med någon besvikelse 0-0 resultatet missades. Kassan är nu uppe på rekordnivå (13 211 kronor)!

Skärmavbild 2017-11-13 kl. 12.16.11.png

Ikväll är det dags för returmöte nere i Milano. Kan Sverige stå för en bragdartad insats och ta sig till VM?

Italien – Sverige

Det var minst sagt en fartfylld inledning på Friends Arena i fredags. Det kunde mycket väl ha stått 1-1 efter bara några minuter om Toivonen och Belotti haft siktet rätt inställt. Istället avgjorde ett slumpmål för blågult när Jakob Johanssons halvvolley i den andra halvleken styrdes in via De Rossi bakom en maktlös Buffon.

1-0 resultatet gör att det nu är 50/50 om Sverige kan ta sig till sitt första VM-slutspel sedan Tyskland 2006. Det skulle i så fall innebära att Italien missar sitt första VM sedan 1958! Med tanke på att Italien är just Italien är jag dock smått pessimistisk.

Janne Andersson har gått ut tydligt med att det är viktigt att det svenska landslaget inte blir fega på San Siro. Det gäller att våga rulla boll och anfalla istället för att slå ifrån sig. Den stora risken är dock att så inte blir fallet och att vi istället får se ett otroligt tillbakatryckt blågult.

Jag tror Sverige kommer starta starkt, men tyvärr falla ner djupare ju längre matchen lider. Det skulle inte förvåna om det står 0-0 i paus för att sedan Italien tar över fullständigt. De flesta matchbilder förutom om italienarna skulle ha 2-0 i halvtid tyder på ett Gli Azzurri som kommer trycka på rejält mot Sverige i den andra halvleken. Skulle det vara så att Italien har 2-0 med sig inför de avslutande 45 minuterna är det heller inte otänkbart att de kontrar in ett mål.

Mitt spel denna högintressanta kväll blir således att Italien vinner den andra halvleken. 4 units (400 kronor) spelas på detta till oddset 1,97.

Jag vill avsluta med att jag verkligen hoppas att jag har fel i min förutsägelse, men här tippar jag med hjärnan och inte hjärtat. Ikväll är vi alla blågula och ska ta oss till VM!

Typ: Singel

Match: Italien – Sverige

Spel: Italien att vinna 2:a halvlek @ 1,97

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-13 kl 12:24
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER