Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

45v

Henkes 10lax: "Favoriterna vinner"

Det har blivit ett par smällar den senaste tiden och kassan är nu nere på dryga 12 000 kronor. Det är därför dags att stoppa blödningen och hitta en vändning.

Skärmavbild 2017-12-06 kl. 13.25.33.png

Vad passar då inte bättre än lite fotboll från Champions Leagues sista omgång. En dubbel testas på två lag som har allt att spela för mot svagare motstånd.

Liverpool – Spartak Moskva —> Liverpool -1,5

Jürgen Klopps Liverpool har allt att spela för i den sista gruppspelsomgången. Vinst innebär gruppseger för engelsmännen. Räkna därför med att den tyske tränaren mönstrar bästa möjliga lag och att Pool i vanlig ordning sätter högsta fart från start hemma på Anfield. The Reds har flera offensiva spelare i toppform för tillfället. Det visar inte minst lagets målsnitt på 3,13 mål framåt per match de senaste åtta fajterna. Spartak Moskva kommer få det otroligt hett om öronen och ska inte kunna räcka till på Anfield. Liverpool tar en komfortabel seger och säkrar gruppsegern!

Maribor – Sevilla —> Sevilla -1,5

Sevilla behöver en seger i detta bortamöte mot Maribor för att vara helt säkra på att ta sig till åttondelsfinal. Andalusierna kommer därför inte ta lätt på denna uppgift, utan vara fullt fokuserade. Då är det klasskillnad mellan dessa lag. Maribor har förvisso tagit två poäng mot Spartak Moskva, men slovenerna är ett av Champions Leagues sämsta lag den här säsongen. Med 15 insläppta mål på fem matcher släpper de dessutom in flest mål i snitt av samtliga lag i turneringen. Sevilla vinner med minst två bollar!

Typ: Dubbel

Matcher: Liverpool – Spartak Moskva

Maribor – Sevilla

Spel: Liverpool -1,5 @ 1,53

Sevilla -1,5 @ 1,64

= 2,51

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-12-06 kl 13:30
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER