Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

52v

Henkes 10lax: "Självförtroendet är tillbaka"

Efter en dryg veckas uppehåll är det återigen dags. Inte bara för ett spel, utan även att vända den negativa trenden. Trots att ett par spel har missats är det alltjämt gröna siffror i kassan. Den står numera på 11 705 kronor. Nu ska den dock upp över 12 000 kronors-strecket!

Ikväll är det dags att summera Premier Leagues artonde omgång. Det görs på Goodison Park, där jag tror ett pånyttfött Everton fortsätter sin positiva trend.

Everton – Swansea

Efter att ha varit indragna i den absoluta bottenstriden har Everton ryckt upp sig markant den senaste tiden. Intåget av Sam Allardyce har gett den effekt som önskades. Defensiven har stadgats och Big Sam har hittills spelat in sju poäng under sina tre matcher på posten som The Toffees tränare.

En spelare som sett klart bättre ut den senaste månaden är Wayne Rooney. Engelsmannen har stått för inte mindre än fem mål de fyra senaste matcherna och visat upp betydligt mer spelglädje än under inledningen av säsongen.

Spelglädje är något som verkar saknas hos måndagens motståndare Swansea. Det stämmer inte alls i Paul Clements lagbygge och det osar nedflyttning om walesarna. En stor orsak till lagets jumboplacering är det obefintliga anfallsspel som visats upp. Med nio mål på 17 matcher är The Swans överlägset sämst i Premier League.

Till Goodison Park kommer Swansea med fem raka bortaförluster i bagaget och bara fyra inspelade poäng de nio senaste omgångarna. Dessutom möter de här Everton i helt fel läge.

The Toffees har som sagt hittat självförtroendet med Big Sam vid rodret. Det finns en trygghet i lagets sitt spel som inte fanns under inledningen av säsongen med Ronald Koeman. På Goodison Park har tre raka segrar tagits. Även om Everton fortsatt har en bra bit till sin absoluta topp ska de kunna avfärda ett svagt Swansea på hemmaplan utan problem.

Oddset 1,72 på en Evertonseger känns absolut gångbart efter förutsättningarna. Med Swanseas oförmåga att göra mål ska de inte räcka till. 5 units (500 kronor) spelas på en Evertonvinst!

Typ: Singel

Match: Everton – Swansea

Spel: Everton @ 1,72

Insats: 5 units (500 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-12-18 kl 13:17
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER