Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Målsnålt derby väntar"

Tipsbloggen

Efter ett lite längre juluppehåll är det äntligen dags för Henkes 10lax igen! Senaste spelet satt och efter en längre tid med lite sämre resultat är kassan återigen uppe över 12 000 kronor.

Ikväll väntar ett riktigt hett toppmöte och Londonderby i Premier League. Jag förutspår dock ett tight och målsnålt sådant.

Arsenal – Chelsea

Matcherna fortsätter avlösa varandra borta i England och ikväll är det dags för en riktig höjdare på Emirates Stadium. Arsenal och Chelsea drabbar samman i ett hett Londonderby med extremt mycket på spel.

Efter Arsenals poängtapp mot West Bromwich senast börjar goda råd bli dyra. Förlust här och glappet upp till fjärdeplacerade Liverpool är hela sex poäng. Vid en seger skulle det däremot bara vara fyra poäng upp till Chelsea på tredjeplatsen.

Antonio Contes Chelsea har gått starkt den senaste tiden och framförallt visat en stabilare defensiv än tidigare under hösten. Det har också gett fyra raka nollor i Premier League. På Emirates Stadium lär Conte välja en ganska defensiv och balanserad strategi med kontringar på Hazard och Morata.

Chelseas möten mot topplagen den här säsongen har generellt varit kontrollerade tillställningar med få målchanser. Det har också avspeglats i resultaten. I de fem matcher The Blues ställts mot toppkonkurrenter har fyra gått under 2,5 mål och tre under 1,5 mål.

När dessa lag drabbade samman på Stamford Bridge i mitten av september slutade det också mållöst i ett möte som var ett typiskt ställningskrig över 90 minuter. En liknande matchbild är att vänta ikväll, särskilt med tanke på matchens betydelse. Det skulle inte förvåna om det blir mållöst eller 1-0 till något av lagen.

Under 2,5 mål finns till det fina oddset 2,11. 4 units (400 kronor) spelas på det. Även 1 unit (100 kronor) spelas på under 1,5 mål till hela 4,40 gånger smeten.

Typ: Singel x 2

Match: Arsenal – Chelsea

Spel: Under 2,5 mål @ 2,11 Insats: 4 units (400 kronor)

Spel: Under 1,5 mål @ 4,40 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-01-03 13:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto