Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Henkes 10lax: "Formstarkt Derby vinner"

Året startade inget vidare med en helt fel analys och två missade spel. Det gör att kassan nu står på 11 565 kronor när det är dags för ett fredagslir.

Kvällens spel plockas från England och ett toppmöte i The Championship där två lag med helt olika form ställs emot varandra.

Derby – Bristol City

Bristol City var under hösten laget på mångas läppar i den engelska andradivisionen. The Robins tillhörde inte bara toppen i The Championship utan tog sig vidare till Ligacupens semifinal efter att ha slagit ut inte mindre än fyra Premier League-lag på vägen.

På Etihad Stadium stod laget för en strålande insats, men fick slutligen se sig besegrade med 1-2 efter att Sergio Agüero avgjort på tilläggstid. Returmötet på Ashton Gate väntar redan på tisdag, men dessförinnan har Bristol City ett toppmöte mot Derby på Pride Park Stadium att avverka.

Det är tydligt att det tuffa spelschemat har tagit hårt på Bristol City. I ligaspelet har det nu blivit tre raka förluster och den så tidigare säkra playoff-platsen börjar hänga mer och mer löst. I senaste bortamatchen mot Aston Villa blev The Robins förnedrade med hela 0-5.

Nu väntar ett av The Championships mest formstarka lag, Derby. The Rams har kopplat greppet om den andra direktplatsen till Premier League och ser för tillfället oslagbara ut. I ligaspelet har Derby sex vinster och två oavgjorda på de åtta senaste och än mer uppseendeväckande är att de bara släppt in två mål på dessa matcher.

På Pride Park Stadium har dessutom Bristol City haft det extremt tufft det senaste decenniet. Sju matcher på arenan lagen emellan har resulterat i fem hemmavinster, en oavgjord och enbart en bortaseger.

Mycket talar för att Derby vinner detta möte inför sin hemmapublik och distanserar Bristol City med hela åtta poäng. Ettan erbjuder dessutom ett relativt bra spelvärde och finns till 1,95. 3 units (300 kronor) spelas på detta.

Typ: Singel

Match: Derby – Bristol City

Spel: Derby @ 1,95

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Fredag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-01-19 kl 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto