Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

41v

Henkes 10lax: "Ångestmöte väntas"

Det fortsätter tyvärr gå tungt och nu står kassan bara på 1000 kronor plus. Nåväl, fortsatt gröna siffror och nu gäller det att bryta den negativa trenden.

Ikväll är det inte mindre än sju matcher som väntar i Premier League och från de brittiska öarna hämtas också dagens spel.

Southampton – Brighton

Vi beger oss till sydkusten för ett riktigt ångestladdat möte på St Mary’s Stadium. Två av Premier Leagues mest formsvaga lag drabbar där samman i en otroligt viktig match kring nedflyttningsstrecket.

Att Southampton ligger under strecket är en gåta. The Saints har ett fint komponerat lag som definitivt ska härja på den övre halvan. Med inte en enda vinst i Premier League sedan slutet av november är det dock inte så konstigt att Mauricio Pellegrinos mannar trillat ner till en plats som nästjumbo.

Den senaste tiden har det dock spelmässigt sett något bättre ut. Två vinster har tagits i FA-cupen och i Premier League kommer The Saints från två raka oavgjorda resultat, varav 1-1 mot Tottenham för en dryg vecka sedan var ett styrkebesked.

Mot ett enormt bortasvagt Brighton ska bara en seger tas. The Seagulls har haft stora problem på resande fot under en längre tid och nu spelat sex raka matcher utan att göra mål på bortaplan. Dessutom har nykomlingarna fem raka matcher utan seger och sjunker som en sten i tabellen.

Även om Southampton visat upp katastrofal form så bör det vända förr eller senare. Oddset 1,72 på hemmaplan mot ett svagt Brighton får sägas vara bra. 4 units (400 kronor) spelas på detta med god känsla!

Typ: Singel

Match: Southampton – Brighton

Spel: Southampton @ 1,72

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-01-31 kl 13:36
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER