Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Målrik historia väntas"

Tipsbloggen

Det blev ännu en gång ett snöpligt missat spel senast vilket gör att kassan nu är oroväckande nära startkapitalet på 10 000 kronor. Nu är det dags att vända den negativa trenden!

Ikväll har vi en härlig Premier League-drabbning att bevittna när Watford och Chelsea gör upp på Vicarage Road. Jag tycker mig ha hittat ett skapligt spel som förhoppningsvis ska kunna ge klirr i kassan.

Watford – Chelsea

Det är en mycket intressant match som väntar under måndagskvällen när Chelsea beger sig drygt tre mil norrut för ett bortamöte mot Watford. Efter en stark höst har The Hornets nu bara vunnit en match av sina tolv senaste och därmed blivit rejält indragna i den täta bottenstriden. Chelsea i sin tur går en hård kamp om en Champions League-plats.

Watfords stora problem har varit hemmaspelet. De gulsvarta är Premier Leagues sämsta hemmalag och det har varit öppna spjäll på Vicarage Road under säsongen med drygt 3,4 mål per match.

Svängdörrar var det verkligen när dessa båda lag möttes på Stamford Bridge i slutet av oktober. Chelsea kunde då vända sent i en sevärd tillställning som slutade 4-2 till Antonio Contes manskap. Det var den andra raka matchen med en målorgie lagen emellan. I slutet av förra säsongen blev det nämligen hela sju mål och 4-3 till Chelsea när The Blues firade ligatiteln inför sin hemmapublik.

Sju av lagens åtta senaste möten har gått över 2,5 mål och fem av dessa även över 3,5 mål. Även om det är två pressade lag som drabbar samman på Vicarage Road talar mycket för att det återigen blir en målrik historia.

3 units (300 kronor) spelas därför på över 2,5 mål till oddset 1,83. 1 unit (100 kronor) slängs även in på över 3,5 mål till det fina oddset 3,07.

Typ: Singel x 2

Match: Watford – Chelsea

Spel: Över 2,5 mål @ 1,83 Insats: 3 units (300 kronor)

Spel: Över 3,5 mål @ 3,07 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-02-05 12:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto