Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Nya Barca håller nollan"

Tipsbloggen

Tottenham imponerade stort i Turin förra veckan och överraskade både mig och många andra experter. Tyvärr blev det därför minus i kassan som nu står oroväckande nära startkapitalet på 10 000 kronor.

Nya tag nu när det återigen vankas Champions League-tisdag. En riktig tungviktare väntar i London. Där har jag hittat ett intressant spel på “nya” Barcelona.

Chelsea – Barcelona

Det är ett otroligt hett prestigemöte som väntar på Stamford Bridge under tisdagskvällen. De regerande engelska mästarna Chelsea välkomnar Kataloniens stolthet Barcelona.

Barca har en extremt stark säsong bakom sig och går mot ligatiteln med stormsteg. Efter 24 omgångar i La Liga är de alltjämt obesegrade under nya tränaren Ernesto Valverde.

Valverde, som kom från Athletic Bilbao, har dock skapat något av ett nytt Barcelona. Defensiven har stadgats och laget är betydligt mer balanserat än tidigare upplagor. Det visar inte minst säsongens statistik – 26 hållna nollor på 40 tävlingsmatcher.

Samuel Umtiti har växt ut till en bjässe och får sägas vara en av världens bästa backar just nu. Längst bak finns också en av de absolut främsta, Marc André ter Stegen. Tysken har bäst räddningsprocent av samtliga målvakter i Europa den här säsongen med smått fantastiska 83 procent.

Chelsea är givetvis ingen lätt motståndare men Antonio Contes lag har inte alls varit lika självklara den här säsongen. The Blues är dessutom det lag som gjort minst mål framåt av samtliga topplag i Premier League och varken Álvaro Morata eller Olivier Giroud visar någon som helst form.

En relativt målsnål tillställning känns på förhand väldigt trolig och “nya” Barcelona ska ha goda möjligheter att stänga igen på Stamford Bridge. Oddset 3,02 på Chelsea under 0,5 mål är definitivt spelbart. Jag slänger in 3 units (300 kronor) och jobbar in ännu en Barcanolla!

Typ: Singel

Match: Chelsea – Barcelona

Spel: Chelsea under 0,5 mål @ 3,02

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Tisdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-02-20 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto