Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

37v

Liverpool - ett av världens bästa lag

Med jackpotten tillbaka blev det riktigt fin utdelning på Stryktipset i helgen. Enbart fyra stycken lyckades pricka in samtliga rätt och belönades med närmare tre miljoner kronor. Jag själv var relativt rätt ute men fick nöja mig med 10 rätt efter att ha missat spikarna på West Bromwich, Preston och Derby.

Liverpool var en av få favoriter som höll. The Reds imponerade på nytt storligen och besegrade West Ham med klara 4-1. Så som Jürgen Klopps mannar spelar för stunden tillhör de definitivt ett av världens bästa lag.

West Bromwich föll dock som sagt tungt i sexpoängsmatchen mot Huddersfield. The Baggies har nu sju poäng upp till säker mark och mycket tyder på att det blir degradering till The Championship för första gången sedan 2010.

Över WBA i tabellen är det dock fortsatt ett getingbo efter helgens resultat. Mellan nian Everton och nästjumbon Stoke skiljer det enbart åtta poäng och samtliga lag däremellan löper alltjämt en risk att åka ur.

Många av lagen från Premier Leagues nedre halva är i farten även på veckans Stryktips. Dessutom är det återigen jackpot och då kan vi räkna med att det blir hög utdelning ännu en gång. Häng med här på tipshörnans uppsnack i veckan!

Veckans Stryktips

 • Liverpool-Newcastle
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Leicester-Bournemouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Southampton-Stoke
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Swansea-West Ham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Tottenham-Huddersfield
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Watford-West Bromwich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Aston Villa-Queens PR
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Bolton-Preston
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Brentford-Cardiff
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Bristol C-Sheffield W
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Derby-Fulham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Millwall-Sunderland
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Nottingham-Birmingham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2018-02-26 kl 09:09
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER