Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Milosevic om att vara AIK:s nya kapten: "En väldigt stor grej för mig"

Allsvenskan

ALMANCIL. Alexander Milosevic blir AIK:s nya lagkapten.
Något som gör honom stolt.
- Det är en väldigt stor grej för mig, säger han till Fotbollskanalen.

0:33
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se bilder från AIK:s premiärträning i spelaren.

Sebastian Larsson har slutat och därför ska AIK utse en ny lagkapten. Nu har Andreas Brännström berättat för Fotbollskanalen att valet har landat på Alexander Milosevic.

En nyhet för mittbacken.

- Det här var inget som jag har fått bekräftat. Men nu sa han det. Det är en väldigt stor grej för mig. Jag skulle ljuga om jag sa något annat. Det är en ära. En liten grabb från Stockholm som har fått vara med på den här resan och nu får ta det steget… det är stort, säger Milosevic.

Varför är det så stort för dig?
- Att vara spelare i AIK är stort, och att då vara kapten där… det är otroligt. Jag vet vilka som har varit kapten här tidigare. Där borta står Henok (Goitom) som var det innan Sebastian Larsson. Sedan har du "Nisse" (Nils-Eric Johansson) och ”Tjerna” (Daniel Tjernström) som jag har spelat med och som var stora spelare och bra representanter för AIK. Jag kommer fortsätta att vara mig själv och det är väl det som har tagit mig hit.

ANNONS

Det är ungefär ett halvår sedan som Alexander Milosevic spelade match. I juli fick han en hjärnskakning som var så illa att han inte kom tillbaka.

Men på måndagens träning i Algarve var mittbacken med på hela passet.

- Nu är det mest att jag ska komma in i det. Under ledigheten var det mest att vila huvudet, men nu är det mer att nicka. Jag nickade efter gårdagens träning. Men det var inte första gången som jag gjorde det efter hjärnskakningen. Jag har faktiskt kollat upp det med röntgen och det har varit positivt. Det känns bra.

- Jag hoppas faktiskt kunna spela matcher här i Algarve. Det är mitt mål. Sedan får vi se. Om det inte blir så då vet jag ändå att det inte är långt bort.

Publicerad 2023-01-30 kl 16:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto