Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Upprört på MFF:s träning - flera dispyter

Allsvenskan

MARBELLA. Tisdagens MFF-träning innehöll starka känslor.
Vid flera tillfällen blev det upprört mellan spelare, skriver Sydsvenskan.
- Konkurrensen är på sin spets, kommenterar tränaren Henrik Rydström för Expressen.

2:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du en intervju med Lasse Nielsen efter MFF:s kryss mot Dallas.

Hetta mellan John Guidetti och Kristoffer Nordfeldt på AIK:s träning under måndagen. I dag, tisdag, var det Malmö FF:s tur.

Mohamed Buya Turay och Patriot Sejdiu rök ihop på träningen under eftermiddagen och fick säras på av assisterande tränaren Nikola Trajkovic samt lagkamraten Isaac Kiese Thelin, visar bilder från Bildbyrån.

Sydsvenskan rapporterar att Buya Turay och Sejdiu hamnade i bråk trots att de spelade i samma lag under övningen. Tidningen skriver också att nämnde Sejdiu hamnade i en dispyt med målvakstränaren Jonnie Fedel.

Expressen skriver att Fedel var domare under en övning och att Sejdiu gestikulerade och skrek högt mot tränaren, som inte accepterade agerandet från spelaren.

ANNONS

”En gång till och jag ska ta dig”, svarade då Fedel enligt Expressen.

Huvudtränaren Henrik Rydström till Expressen:

- Hur ska jag säga… Jag kan säga att jag tycker det var berättigat av Jonnie. Han markerade och det var Patriot som inte slutade.

Dessutom gjorde Sejdiu sin lagkamrat Martin Olsson så upprörd under en annan spelövning att Olsson vid ett tillfälle klev av planen och kastade en vattenflaska i marken, enligt Sydsvenskan.

Rydström tar situationerna på träningen med ro.

- Dels gjorde nog vädret och omständigheterna sitt. Sen tror jag hela gruppen känner att det börjar komma steg för steg närmare tävlingsmatcher. Då är det också mer urval som jag måste göra och då blir det också större besvikelse eller glädje. Konkurrensen är på sin spets kommer nu.

Han menar också att det kan härledas till att MFF spelade mycket på träningen och att det lockade fram vinnarskallarna hos spelarna.

ANNONS
Publicerad 2023-02-07 kl 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto