Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svensken slår sig in bland topp tio i ligan

Keven Baders Blogg

Twitter: @Keven_Bader

Jag har hyllat Sebastian Andersson i tidigare inlägg för hans imponerande höst. Nu får han också lovord från en av Tysklands och fotbollsvärldens tyngre tidningar Kicker. Kicker rankar två gånger om året spelarna i Bundesliga och när det kommer till anfallarna har Andersson slagit sig in i topp 10 efter höstens prestation.

Tidningen hyllar svensken för hans starka prestation under hösten – något som har varit en nyckelfaktor till att nykomlingen Union Berlin har lyckats så bra i Bundesliga. Andersson får både lovord för hans deltagande i spelet och kyla framför mål (8 ligamål).

Kul att Andersson får den uppmärksamheten som han förtjänar. Samtliga anfallare i toppskiktet av tabellen har betydelsefulla roller i mer erkända Bundesliga-klubbar vilket understryker ytterligare att hans åttonde plats är väldigt bra. Dessutom har han ett par etablerade namn bakom sig såsom Leverkusens anfallare Kevin Volland och Lucas Alario, Freiburgs target Nils Petersen och RB Leipzigs dansk Yussuf Poulsen.

Annons

Vi får hoppas att formen håller i sig för Sebastian Andersson under både våren och sommarens EM-slutspel. Blir detta fallet lär flera större klubbar knacka på dörren för att värva den svenska anfallsjätten.

PS: En spelare jag rekommenderar att hålla ett extra öga på är Werder Bremens blixtsnabba anfallare Milot Rashica (plats 4 i rankingen). Den 23-åriga anfallaren är en fröjd att beskåda – han har gjort nio mål och tre assist på 15 matcher under hösten.

Annons
Publicerad 2020-01-09 14:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto