POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Svensken slår sig in bland topp tio i ligan

Twitter: @Keven_Bader

Jag har hyllat Sebastian Andersson i tidigare inlägg för hans imponerande höst. Nu får han också lovord från en av Tysklands och fotbollsvärldens tyngre tidningar Kicker. Kicker rankar två gånger om året spelarna i Bundesliga och när det kommer till anfallarna har Andersson slagit sig in i topp 10 efter höstens prestation.

Tidningen hyllar svensken för hans starka prestation under hösten – något som har varit en nyckelfaktor till att nykomlingen Union Berlin har lyckats så bra i Bundesliga. Andersson får både lovord för hans deltagande i spelet och kyla framför mål (8 ligamål).

Kul att Andersson får den uppmärksamheten som han förtjänar. Samtliga anfallare i toppskiktet av tabellen har betydelsefulla roller i mer erkända Bundesliga-klubbar vilket understryker ytterligare att hans åttonde plats är väldigt bra. Dessutom har han ett par etablerade namn bakom sig såsom Leverkusens anfallare Kevin Volland och Lucas Alario, Freiburgs target Nils Petersen och RB Leipzigs dansk Yussuf Poulsen.

Vi får hoppas att formen håller i sig för Sebastian Andersson under både våren och sommarens EM-slutspel. Blir detta fallet lär flera större klubbar knacka på dörren för att värva den svenska anfallsjätten.

PS: En spelare jag rekommenderar att hålla ett extra öga på är Werder Bremens blixtsnabba anfallare Milot Rashica (plats 4 i rankingen). Den 23-åriga anfallaren är en fröjd att beskåda – han har gjort nio mål och tre assist på 15 matcher under hösten.

Publicerad 2020-01-09 kl 14:26

Senaste tweets

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå