Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatans (sista?) chans att vinna Champions League

Keven Baders Blogg

Twitter: @Keven_Bader

Igår rapporterade Frederic Pavlidis i Headlines att Gazzetta dello Sport har dragit slutsatsen att Zlatan Ibrahimovic inte kommer att förlänga sitt kontrakt med AC Milan. I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Zlatan att han inte vet vad han vill. Risken finns att Zlatans karriär avslutas vid sidan av planen. Ett ovärdigt slut tycker jag, så mitt förslag till Zlatan är att han ska ta sitt pick och pack och köra från Milano 499km norrut så att han kommer till München var han kan knacka på Säbener Straße 51.



VARFÖR BAYERN MÜNCHEN?

Varför inte Bayern München! Det finns flera anledningar till varför jag tycker att Zlatan och Bayern München är en bra matchning:

Annons
  • Bayern München är en av världens största klubbar och har en mentalitet som passar Zlatan som handen i handsken (vinnarmentalitet).
  • Många internationella stjärnor har trivts bra i klubben och speciellt i staden München. Zlatan skulle dessutom ha nära till sitt hem i Milano och Stockholm.
  • Bayern Münchens spelsystem skulle passa Zlatan.
  • Med Bayern München skulle Zlatan kunna säkra ännu en ligatitel och dessutom ha chansen att vinna ”den där jävla Champions”.

WIN-WIN-SITUATION

Zlatan skulle tillföra en hel del med sin rutin och kvalité medan han skulle få chansen att vinna en ny ligatitel och möjligheten att lyfta Champions League-pokalen. Något som svensken får finna sig i är dock att spela andra fiol bakom Robert Lewandowski, men det tror jag att han skulle kunna tänka sig göra med tanke på det han kan få ut av det hela.

Annons

Jag vet att det inte finns något som helst underlag för att Zlatan och Bayern München har haft kontakt med varandra, MEN vore det inte otroligt om Zlatan avslutade sin karriär på detta sätt? Även om det är ytterst osannolikt så tillåter jag mig själv att drömma mig bort i tanken på att Zlatan spelar i Bundesliga. Fotbollen har bjudit på galnare saker – det är därför vi älskar denna sport så mycket.

Publicerad 2020-04-02 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto