Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Lagerbäck om uppståndelsen runt Sverige: "Tror inte det finns oro i truppen"

Sverige (herr)

OSLO. Uppståndelsen runt Emil Forsberg kostar lite energi.
Men i stort kommer det inte påverka Sverige, menar tisdagens motståndare Norge.
- Jag tror inte det finns någon oro i truppen, säger förbundskaptenen Lars Lagerbäck.

20:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela presskonferensen med Lars Lagerbäck i spelaren ovan.

De senaste dagarna har varit speciella för det svenska landslaget. Efter lördagens EM-kvalmatch mot Rumänien, i vilken Emil Forsberg blev utbytt i den andra halvleken, uppgav Aftonbladet att mittfältaren skulle lämna landslagstruppen på grund av besvikelse. Dagen efter bekräftade Svenska Fotbollförbundet att Forsberg inte kommer att spela mot Norge under tisdagen och att han lämnar truppen, men på grund av en ljumskskada.

 Om uppståndelsen kommer att påverka Blågult kopplat till matchen mot Norge? Det tror inte Norges förbundskapten Lars Lagerbäck, som tidigare varit bollplank åt den nuvarande svenska landslagsledningen. 

ANNONS

- Jag tror inte det påverkar Sverige så mycket. Janne har ju tydliggjort att Forsberg lämnade truppen på grund av skada och säger Janne det så tror jag på honom. Jag känner ju honom. Sen är det inte bra med skador men jag tror inte att det finns någon oro i truppen. Det är en väldigt sammansvetsad trupp, om det inte har hänt något sedan jag var med truppen hösten 2016. Det tar lite energi för att man får svara på lite fler frågor, men annars tror jag inte det påverkar, säger Lagerbäck.

Lagerbäck väljer också att skicka en liten passning till svenska medier.

- Jag tror ni har en liten benägenhet att överdriva, att vilja hitta de här rubrikerna. Det tar lite tid och energi när det blir sådana här grejer, och det handlar framför allt om det mediala. Men jag tror inte det påverkar gruppen, snarare att det sammansvetsar.

ANNONS

Norge-Sverige sänds på TV4 och kan streamas på cmore.se. Sändningen startar klockan 20.00 under tisdagen.

Publicerad 2019-03-25 kl 13:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto