Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Eriksens lagkamrat: "Ett av de läskigaste ögonblicken i mitt liv"

EM 2021 (herr)

Den danska spelartruppen hade varit tyst om det som hände Christian Eriksen.
Nu berättar Martin Braithwaite om de hemska scenerna.
"Igår kväll var ett av de läskigaste ögonblicken i mitt liv", skriver Braithwaite.

Foto: Bildbyrån.

Det var under slutet av den första halvleken mellan Danmark och Finland på Parken i Köpenhamn som den danske storstjärnan Christian Eriksen plötsligt kollapsade. Eriksens hjärta stannade enligt uppgift från den danske lagläkaren, men efter behandling på planen och vidare behandling på Rigshospitalet i den danska huvudstaden är hans tillstånd nu stabilt.

Den danske förbundskaptenen Kasper Hjuulmand och den danske lagläkaren Morten Boesen har tidigare pratat med media. Ingen från den danska spelartruppen hade dock uttalat sig om händelsen - förrän nu.

Martin Braithwaite som startade matchen och var på planen när Eriksen kollapsade berättar nu om de hemska scenerna i en tweet.

ANNONS

"Igår kväll var ett av de läskigaste ögonblicken i mitt liv. Mina tankar är med Christian, hans fru, barn och familj. Jag är tacksam att hans tillstånd är stabilt och att han lever. Just nu är det allt som betyder något. Hoppas att se dig snart igen min vän", skriver Braithwaite på Twitter.

Publicerad 2021-06-13 kl 21:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto