Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kulusevskis jättehylling till Kane: "En av de bästa jag spelat med"

Sverige (herr)

SOLNA. Dejan Kulusevski har gjort succé i Tottenham.
Nu hyllar han Harry Kane.
- Jag blev överraskad, men han är en av de bästa jag har spelat med, säger han.

0:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Dejan Kulusevski har gjort två mål och fyra assist på nio Premier League-matcher med Tottenham. Nu berättar den svenske landslagsstjärnan om succén.

- Det har varit mycket bra. Jag trivs jättebra. Det har gått bra och det är kul att spela igen. Jag är väldigt glad över att spela i ett bra lag och jag känner mig respekterad där, säger han till Fotbollskanalen.

Vad har din tränare Antonio Conte betytt?
- Conte är en bra tränare och har bra träningar. Han tycker om mig, så det är jag glad för.

En spelare som har imponerat på Kulusevski är anfallsstjärnan Harry Kane.

- Han är väldigt ödmjuk, tar inte mycket plats. Men på plan blev jag verkligen överraskad. Han är bland de bästa jag spelat med. Otrolig touch, otroliga passningar, otroliga avslut. Hur kul som helst för mig att få spela med honom. Hur ödmjuk som helst utanför, säger han.

ANNONS

Vad är det som har gjort att du har lyckats så bra?
- Det är mycket som ska klicka. Det kan gå väldigt snabbt också. I Juventus var det mycket som inte funkade, det var frustrerande. I Tottenham är det bättre connection, bättre träningar, det gick på en vecka.

- Det känns i kroppen. Jag är i mycket bättre fysisk form nu. Min kropp förändrades. Jag fick ingen rytm i Juventus. Jag spelade en match per månad. På nya positioner. Kroppen var inte bra. Jag hittade inte rätt i träning. Det var svårt.

Är du förvånad att det gått så bra?
- Nej. Jag var nervös innan eftersom jag inte spelat på ett tag. Det är en svår liga. Fysisk. Men det behöver bara klicka lite och då kan det bli bra.

Publicerad 2022-03-23 kl 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto