POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Fight, Charlie, fight

Vilket chockbesked om Charlie Davies. Jänken var inblandad i en allvarlig bilolycka och en person dog och anfallaren har opererats i fem timmar, och det ska inte vara livshotande. Bara hoppas att de kan rädda karriären också.

Tänk vad livet kan ändras, häromdagen firade han VM-platsen och eftersom jag följt honom på twitter – Watch your boy do it big! som han skrev – har jag hängt med i hans liv och karriär, och det har varit rätt underhållande.

Han var en rolig, varm och skön person, det märkte vi när han gästade Ekwall vs Lundh i våras precis efter armbågarna i Örebro och han bjöd verkligen till, och det på rätt sätt. Vi garvade något otroligt i programmet, och utanför det.

Måste säga att Mikael Hellström fick alldeles rätt. Den förre Bajen-backen scoutade Davies och sa att han aldrig sett någon bättre 20-åring. Under första året så var det många som undrade vad Hammarby köpt från USA. Visst, han var snabb men det fanns inte mycket mer och det dröjde till sista omgången innan det lossnade.

Vad fel alla vi som ifrågasatte Davies. Jänken bet till slut ihop, började ta livet som proffs på allvar och tog rejäla kliv. Under år två så smällde han in 14 mål och spelade fram till tre. Därefter var det bara en tidsfråga och i somras köpte Souchaux honom.

Ovanpå det spelade han sig in i det amerikanska landslaget och var med i OS i Peking utan att få mycket speltid men i för-VM i somras fick han spelet att stämma och gjorde fyra matcher och slog in ett mål på Egypten. Och när USA tog sig till VM i lördags startade han och passade fram till första målet.

Nu ligger han på sjukhus utanför Washington DC och läkarna kämpar för att rädda hans karriär. Den SUV som han och två till åkte i natten till tisdag är delad i två och en ung kvinna är död. VM är långt borta just nu och det är bara att hoppas att han fixar det.

För vem vill inte följa en kille som lever efter devisen: Watch your boy do it big! Kämpa CharlieDavies9

Publicerad 2009-10-13 kl 23:55

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå