Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vill Sundhage ha riktiga nyheter istället för skräckskadan?

Under EM i Sverige har landslaget fått kritik för att vara det stängda landslaget, och man har ransonerat rejält vilka spelare som man släppt fram till pressen. Exempelvis körde man enbart en spelare dagen före match och två dagar före match några stycken.

Efter segern mot Finland lät man i princip bara reserver träffa medierna för att Sundhage o Co vill visa att hela gruppen är delaktig i framgångarna. Då är det svårjobbat som utsänd journalist när reaktionen skriker efter jobb på Asllani, Schelin och Seger.

Inte helt lätt för det utsända pressuppbådet och kanske är det därför TV4:s brinnande EM-buss, Hanna Marklunds norrländska och nedan inslag om min “skräckskada” fått en del medialt utrymme:

[expressentv id=”4780974″ size=”large”]

Kanske är det Pia Sundhage som fått nog? Oavsett så är det en rejäl kursförändring när landslaget i dag skickar fram alla 23 spelare i mixed zone ihop med Pia Sundhage och Lillie Persson. Blir det dubbla bandspelare för Bråstedt, Thorén, Reimers, Jonsson och de andra som bevakar landslaget?

Publicerad 2013-07-22 kl 08:48

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons