Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besedin blir borta upp till ett halvår

EM 2021 (herr) 2021-06-30 kl 16:43

Artem Besedin skadade sig till synes illa efter Marcus Danielsons olyckliga träff med sulan över knäet.
Han missar resten av EM - och blir borta mellan tre och sex månader, skriver det ukrainska förbundet på sin hemsida.

0:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren.

Marcus Danielson visades ut i Sveriges åttondelsfinal i EM mot Ukraina. Danielson träffade Artem Besedin fult med dobbarna rakt över knäet och fick efter VAR-granskning syna det röda.

Besedin fick lämna planen i svåra smärtor efter att till synes skadat vänsterknäet rejält. Det står nu klart att han inte kommer att spela mer den här turneringen. Och inte på ett bra tag efter heller. På sin hemsida skriver det ukrainska förbundet att Besedin bland annat skadat korsbandet och att medicinsk expertis spår att han blir borta i mellan tre och sex månader.

Marcus Danielson själv, som efter matchen var inne i Ukrainas omklädningsrum och bad om ursäkt, sa så här om domarens beslut att visa ut honom:

ANNONS

- Det kändes väldigt tungt att bli utvisad och det är omöjligt att inte få negativa tankar att vi hade haft ett bättre resultat om jag varit kvar på plan.

- Jag blev ganska överraskad när jag fick det gula kortet. Det är svårt att uppfatta i situationen hur jag träffar deras spelare. Jag känner att jag träffar, men inte på vilket sätt. Jag har sett situationen i efterhand och jag tar bollen först, men han har sitt ben i marken och jag träffar honom med sulan. Det ser inte alls bra ut. Jag vet inte vad jag ska säga mer. Det är sådant som händer i fotbollen.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto