Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här gör jag en äkta Zlatan

Lundhs blogg

Var med i TV-lagets match mot Hyllinge i lördags eftermiddag och fick (inte oväntat) börja på bänken. Ersatte Patrick Ekwall på högerkanten en bit in i första halvlek och höll mig framme när Niklas Skoog blev fälld.

Jag snodde helt enkelt åt mig bollen när det blåstes straff och fick (otroligt nog) slå straffen också.
Skoog blev inte så sur…och kolla nedan när jag "dunkar" in 2-0:

[youtubeplay id=”HuEVM1QN_c8″ size=”large”]

Annat var det när Zlatan Ibrahimovic hösten 2003 snodde en straff från Kim Källström i EM-kvalet mot San Marino.
Då var mittfältaren riktigt sur på Zlatan – kanske grunden till vänsterbackshånet – och Aftonbladet körde: "SKÄMS ZLATAN" på löpet efter en krönika av Simon Bank. Det slapp jag i Hyllinge.

Annons

TV-laget ledde 2-0 i paus men föll samman efter paus när orken tröt och vi (och linjedomaren) ville bjuda 85-årsjubilaren Hyllinge GIF på en riktigt fin present. Och det slutade med hemmalaget vann med 3-2.

I vårt gäng var Viasats Claes Andersson stark och han nickade också in 1-0 efter samspel med Benno Magnusson som visade att han kan spela på ETT TILLSLAG. Ett anfall som U21-landslaget kunde ha stått för, det var modern fotboll.

Värre var den skräckhistoria Benno Magnusson berättade om EM-semifinalen i fredags kväll. Den gamle landslagsmannen gick hem från Gamla Ullevi i paus eftersom han var sur över tre engelska hörnmål.
Snacka om taskig tajming…

I vårt lag gladde annars bara ex-HBK-hårdningen och ex-Nottingham-spelaren Jesper Mattsson som var grymt stark. Han gav mig en hårtork när jag tvekade i en närkamp, härligt.
Mattsson och Jesper Jansson höll hela matchen till skillnad från de flesta andra av oss.

Annons
Publicerad 2009-06-28 15:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto