Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tänk att "Seb" Larsson inte är hetare

Lundhs blogg

Johan Elmander är osäker inför EM-kvalet mot Ungern på fredag och sett till att Erik Hamrén alltid haft ett gott öga till den gamle Öis-anfallaren så hade han säkert startat i den matchen.

Intressant på dagens presskonferens med förbundskaptenen var att han på en fråga om alternativ först drog upp namnet Sebastian Larsson efter Christian Wilhelmsson, Tobias Hysén och Marcus Berg. För mig hade Larsson varit nummer ett, om Hamrén inte räknar med honom som högerback.

Visst, det är betydligt offensivare att ha en anfallare på kanten än en mittfältare, och det borde man bejaka med 4-2-3-1 och kanske få annan typ av löpningar. Samtidigt är Larsson en skicklig ytter som kan hitta in med inlägg och dessutom kan ta hand om defensiven.

Undrar hur det blir med Kim Källström? Tänk att efter sex år av Kim vs Anders osv så ställs Lyon-mittfältaren nu mot Pontus Wernbloom. Sett till hur bra Sverige var mot Skottland borde man starta på samma sätt mot Ungern och det betyder bänken för Kim. Ja, ja, det är lite träningar kvar.

Annons

Det nya öppna landslaget är verkligen öppnare och det är rätt skönt så länge det förblir så. Ryktas om att förbundet ska köra en egen morgonsoffa till sin egen sajt inför EM-kvalet.

Olsson var tillbaka på banan och kom i Panama-hatt. Stort.

Allt talar för att det blir presskonferens med Zlatan Ibrahimovic inför tisdagens träning på Söderstadion. Runt 11-tiden i morgon och du kan se den på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2010-08-30 16:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto