POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA
4d

TV: Forsberg om ljumskproblemen: "Vill inte jinxa något - men känns jättebra"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Emil Forsberg är kvitt sina ljumskproblem.
Nu ser mittfältaren fram emot att spela i EM-kvalet. 
- Jag vill inte jinxa något, men det känns jättebra, säger han till TV4. 

RB Leipzigs landslagsstjärna Emil Forsberg hade under förra säsongen stora ljumskproblem och missade flera matcher i bland annat Bundesliga. Under inledningen av den här säsongen har han varierat spel från start med inhopp och berättar nu att det är en försiktighetsåtgärd. Forsberg känner nu att han är i bra form. 

- I början var det väl ganska medvetet i och med den historiken jag har haft. Tre matcher på tre dagar var lite mycket då, så vi valde att stå över några matcher, men nu känns det bra. Nu spelade jag senast. Det känns jättebra, säger han till TV4.

Forsberg känner inte längre av någon smärta och ser fram emot att spela kommande EM-kvalmötena med Malta på lördag och med Spanien på tisdag på Friends Arena. 

- Nu känns det jättebra. Jag vill inte jinxa något, men det känns jättebra. Det har känts jättebra sedan jag kom tillbaka i januari och jag känner mig i jättebra form. Det är framför allt skönt att inte behöva springa runt med någon smärta eller några funderingar kring det. Jag försöker att inte tänka på det så mycket, säger han. 

Mittfältaren tror att det kommer att bli två helt olika matcher den här samlingen. 

- Det kommer definitivt att bli två skilda matcher. Mot Malta blir vi Spanien och mot Spanien blir vi Malta så att säga. Vi kommer väl inte att ha så mycket boll. Malta blir en tuff match borta, även om vi såklart ska vinna den. Det känns som att vi är stora favoriter, samtidigt som vi ska vara ödmjuka. Det är en match vi ska vinna, absolut. 

Publicerad 2019-10-11 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå