Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Taxiturné i ett sömnigt Liechtenstein

Lundhs blogg

Håller Liechtensteins spelare samma tempo som furstendömets taxichaffisarna borde det bli 10-0 till Sverige i morgon. Herregud, vilka killlar.

När jag skulle upp till mitt örnnäste ovanför Vaduz försökte jag få en taxi. Efter lång tid kom en man och plockade upp mig. Han satte av ut på bygden och inte upp i bergen.
Mina åsikter brydda han sig mindre om.

Annat när det ringde i hans mobil och kvinnan i växeln sa att han hämtat fel kund och att en annan taxi stod på samma ställe.

Då var han tvungen att köra tillbaka mig till ruta 1 igen.
Väl där fick jag kliva in i en annan långsam droska. Tempot var inte bättre än att jag kunnat springa snabbare – och då fattar alla som sett mig springa, exakt HUR LÅNGSAMT det gick.

Annons

Micke Nilsson är alltså inte med. Feber trots att han alltid tränar i långbyxor. Hur går det till?
Dags för Matias Concha att kliva in i startelvan. Kan han slå tre assist i Bochum senast kan han ta hand om Liechtensteins yttrar utan problem.

Sitter i lobbyn på Hotel Sonnehof som ligger på berget ovanför Vaduz. Många kändisar som signerat bilder här, bland dem Sepp Blatter, Joschka Fischer, Michael Jackson, furst Rainer, Hugh Grant, en Ferrariförare men ingen svensk.

Efter en närmare kolla visar det sig att kungen och drottning Silvia finns inklämda.

Vet att jag hamnat rätt när jag möter en familj på väg in på hotellet för en weekend. De har sitt bagage i typ 17 olika Loius Vuitton-väskor.
Mannen bär dessutom en så stor päls at jag för ett tag tror att han har en björn i famnen.

Annons

Snart ska en till av furstendömets taxikillar hämta mig för en presskonferens på landslagets hotell. Blev Ljungan, Lagerbäck och tre av de sjyssta: Linderoth, Allbäck och Hansson.
Hade alltså fel på en.

Publicerad 2007-10-12 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto