Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Apropå unga spelare, Henke platsar i blågult

Lundhs blogg

Vet att jag tjatat mig blå-gul om att det måste in lite mer unga spelare i landslaget.
Ändå kan jag inte sluta imponeras av Henrik Larsson.

Den 36-årige anfallaren verkar vara evigt ung. Vet i och för sig att han aldrig haft så ont som efter segern mot Heerenveen, men spelet, spelet, det är grymt.

Ett mål och en assist när HIF gjorde det omöjliga och sänkte Galatasaray på Ali Sami Yen-stadion. Något som på förhand verkade omöjligt.

Utan Larsson hade det nog förblivit omöjligt. Snackade med en annan gammal landslagsspelare som avundades Larsson. Att han kunnat samla all rutin och erfarenhet genom åren – och nu kan använda det

De flesta hänger inte med när de når den åldern, och då spelar det ingen roll att de är bättre än någonsin sett till att de vet hur man ska spela.

Annons

Larsson är unik och det är bara att inse, han hade platsat i landslaget om han bara velat spela.
Tror även han tagit Elmanders plats i startelvan.

Men det slipper alla fundera på eftersom Larsson sagt nej för sista (?) gången. Dessutom ska han ju lägga av i HIF efter säsongen.

Om han nu kan det, laget ser ju att ha en bra chans att gå vidare till gruppspelet. Seger mot Austria Wien på hemmaplan och det är klart.

Kanske räddade även Henrik Larsson HIF-basen Sten-Inge Fredin. I och med framgångarna får hans kandidatur än mer fart inför det extra årsmötet.
Tror inte Larsson gillar just den delen.

Förutom Sveriges yngste 36-åringen kan jag inte glömma Daniel Anderssons enhandsparad (hur f*n hann han?) och Christoffer Anderssons räd som gav 3-1.

Annons

När det gäller Elfsborg så glömmer vi att laget varit på resa söderöver. Att gå på en sådan nit bara dagar efter att Rosenborg visat att Valencia på Mestalla inte är oslagbart.
Undrar bara vem de ska spöa nu?

Publicerad 2007-11-08 22:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto