POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Han är utan tvekan mediakåtast i Fotbollssverige

Piggt jobb av den stora kvällstidningen att få loss Henrik Larsson kort före presentationen. Mannen som hjälpte till var Sten-Inge Fredin.

HIF-basen gillar rampljuset och blåste alltså landslagsledningen på den hemlighet man ville hålla hemlig in i det sista.
Undrar om det var uppskattat av Lagerbäck o Co?

Min gissning är att Henrik Larsson knappast uppskattade HIF-basens läckande när han själv höll tätt som bara den. Inte ens Andreas Granqvist fick veta det.

Även om jag aldrig tror att Larsson öppet kommer att erkänna att han blev störd över Fredins utspel, så tror jag HIF-basen inte skaffat fler vänner.

Det finns riktigt vänliga läsare. Bara ett sådant här mejl:

Hej Olof
Har för mig att du nämnt att du och din son samlar på Euro 2008 Panini stickersalbum. Har några dubletter själv som jag inte vet vad jag ska göra av, känner ingen annan som samlar. Tänkte höra om ni skulle vilja ha dem?

Jag har:
18 – halva stadion i Salzburg
457 – Roman Pavlyuchenko, Ryssland
527 – Deutschland-BRD, 1972
Jag kan skicka dem till dig om du vill…
//ziriz

Tackar så mycket. Du får gärna skicka till TV4, 115 79 Stockholm.
Det är tydligen poppis att samla, dock ligger jag i lä jämfört med DN:s Johan Esk som hade fem bilder kvar innan hela albumet var fullbordat, och det var i tisdags.

I veckan har jag lagt all kraft på Microstars i och med den stora kvällstidningens kampanj där man får en gubbe gratis om man köper blaskan.

Publicerad 2008-05-16 kl 16:19

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå