Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Anders Svensson ville verkligen piska mig

Var på besök på svenskarnas hotell. Fick reda ut härvan av "inga snälla ord" med Lasse Richt som bad om ursäkt – men också skyllde på andra. Klassiskt. Höll Aftonbladet utanför, bäst så.

Vi fick oss en rundtur och poolen med utsikt över hela Lugano med tillhörande solhörna lockade en aning, trots risigt väder.
Just poolen var läckert byggd.

Richt undrade lite hånfullt om jag kunde hoppa i och stå för premiärdoppet, men han inser nog inte att om man tillbringat sina barndoms somrar på Österlen så är tio grader varmt.

Hade det inte varit för att jag var klädd som buffchaffis hade det varit lugnt att kliva in, men vi har bara fått med oss en kostym och den ska räcka hela juni.

Vi såg även matsalen, massagerummet, tv-rummet, Thomas Lyths rum, gymmet och Players Lounge med pingis, biljard, tv-spel, en kyl med läsk och skålar med svenskt godis.

Anders Svensson satt och lirade NHL mot Petter Hansson och det var riktig kross. Jag utmanade Svensson som verkligen ville piska mig och lovade att ta mig med en hand.

Polisen Hammarbäck gick dock emellan och stoppade matchen. Tyvärr. Jag är grym på NHL och Fifa även om det var några år sedan jag var formtoppad – det är för många knappar på kontrollerna. Men en enhands-Svensson hade jag plockat lätt om jag bara fått vara Philadelphia Flyers.

Publicerad 2008-06-06 kl 16:12

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons