Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vissa vill ha spöstraff, andra hyllar

Lundhs blogg

EM är i gång och det engagerar. Rejält. Det smäller till i mejlboxen och jag är ledsen, men jag hinner inte svara på allt.

En del är förbannade och vill ha över mig till Se & Hör. Bara att tugga sig.
Här är ett exempel:

Om man lyssnar på Zlatans uttalande, så säger han ju egentligen bara att han tycker att dessa spelare är så pass duktiga att han hoppas de får spela i EM…Men att det är förbundskaptenerna som tar ut laget..Mer är det egentligen inte.

Men Pressen satt och väntade på just detta, för att skadeglatt börja skriva.. Och visst vill man hitta en konflikt, så kan man ju envist tolka det likt svenska pressen gör och sedan hårdnackat stå på sig och säga att det var just så Zlatan menade..

Annons

Ja.. Ni bidrar inte särskilt mycket för den goda andan i landslaget. Kanon bra! Sätt Zlatan ur balans. Skapa en konflikt som inte finns. Sen har Ni stoff för lång tid framöver ang. EM-misslyckandet.
mvh, susanne

Bara att tugga i sig, som jag säger till Ekwall. Folk har rätt att reagera.
Sedan kan jag inte riktigt förstå att något ska ha konstruerats.

Andra är desto nöjdare:

Hej!
Är en fotbollsintresserad men långt ifrån fanatisk kille från norr. I dessa tider när ni (journalisterna) får på pälsen från höger och
vänster så blir det tvärtom från mig.
Fotbollskanalen har blivit en välbesökt sida för mig inte minst i dessa tider. Fräscha nyheter
och god journalistik. I det senare ingår ju granskning som vissa har svårt att finna sig i. Vi läsare önskar ju fakta utan omsvep.
Din senaste artikel (den om journaliserna står bakom landslageror not) var träffsäker och nyheten för ca 1 vecka sedan om läget med Zlatans knä verkar väl nästan huvudpersonen själv ha skrivit under på nu.
Hoppas verkligen det går bra för Sverige men helt klart så blir det riktigt tufft. Ju närmare det hela kommer så känner väl förbundskaptenen att det inte blir annat heller och reagerar utifrån denna press.
Vill bara säga: "Keep up the good work" oavsett reaktionerna från de aktiva. Sedan så hoppas jag att långe Lundh, Kåmark och Wenström dyker upp i rutan när La-Liga drar igång efter sommaren.
Höjdarsändningar med toppfotboll att se fram emot
efter denna turnering. Sevillaledningen sålde Seydou Keita för ca 130 milj och funderar
på köp av Kim Källström för samma summa. Har de fått solsting, or what ?
"Jens från norrland"

Annons

Tackar för det. Kul att du gillar Fotbollskanalen.se.
Är inte så långt fram som La Liga redan nu. Först EM och sedan en lång semester.

Publicerad 2008-06-08 19:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto