Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Solen skiner i Innsbruck - och Offsides vd är på jakt

Äntligen skiner solen i Innsbruck efter timmar av frenetiskt regnande. Det talar för Sverige. Jag gör som indianerna nu när alla träningar är stängda: letar tecken i skyn.

Fick även mejl av Tobias Regnell som är vd på Offside med tanke på att fotbollsmagasinet sladdar i gamblingtävlingen.

Vem fan har medietippat i Offsides namn…???? Själv är jag stolt över att, i min första Långensatsning på 3 år, ha prickat in en fem rätt på fyrlingar av 6. Spanien mot Ryssland,
Sverige mot Grekland, x i Frankrike Rumänien, portugisisk o kroatisk seger i omgång 1. Bara krysset mellan Holland och Italien som failade
(rejält). 1500 extra i reskassan till Barcelona. Här är f ö tidningarna i extas över Villa & co medan befolkningen inte verkar ta ngn större notis. Kanalen Cuatro, som sänder EM, puffar hela tiden för ngt slags kommande maratonsändningar från hela San fermín-veckan. Mäktigt! Mina spanska källor säger dock att San Fermín-festandet peakade sent 80-tal, tidigt 90-tal, så vi verkar ha varit med under de bästa åren (eller om vi SKAPADE de bästa åren).
Keep up the good work, och spåra Offsidetipparen. Han ska STRAFFAS. Hälsa Ekwall!
t

San Fermin är alltså festivalen i Pamplona med tjurrusningar, tjurfäktning och festande dygnet runt för de som inte vet.
Finns inget bättre om ni frågar mig.

Publicerad 2008-06-17 kl 18:54

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons