Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Så olika kan man tolka sandlådebråket

Ja, det stämmer att jag skrev att Lagerbäck har ljugit. No big deal, som jag ser det.
Och, ja, det stämmer att Lagerbäck blev sur och tog upp det.

Men jag bryr mig inte om han är sur – så är det ibland, och han bryr sig säkert inte så mycket.
Men det har gett lite efterspel i både Bladet och Expressen.
Bara att tugga i sig.

Vanligtvis gillar inte de flesta jag får mejl av förbundskapten Lagerbäck – om han inte ger sig på en journalist eller två.
Även om det inte är givet. Så här olika tolkas det:

Tjenare olof.
enligt Lagerbäck så tog man med marcus berg eftersom elmander var skadad, skulle man inte börja tänka på att henke inte kommer forsätta karriären till VM 2010, finns det allvarligt någon som tror på det??
Det är bra att du ställer lagerbäck mot väggen!

Hej på dig!
Om du vill ha sanningen om Zlatan ska du väl inte ge dig på Lagerbäck. Du ska väl höra med Zlatan eller Inter – det är ju dom som vet hur allt förhåller sig!

Om man ska kritisera Lagerbäck är det väl för hans spelsystem och laguppställningar, samt att han överhuvudtaget kallade in Zlatan till matchen mot Frankrike. Med en annan och kreativare landslagsledare så hade Sverige säkert kommit ett snäpp bättre i de båda senaste stora turneringarna.
Vad är du uter efter egentligen? undrar en flundra i Täby som heter Anders Friman

Snälla Olof!

Kan du försöka förklara för mig vad det finns för anledning till att kalla folk för lögnare och fortsätta dag efter dag i ett ämne som det här med Zlatans rokad från landslaget/inter förra veckan.

Det här är ett av JÄTTEMÅNGA exempel på modern journalistik. Givetvis kan du bara svara för dig. Vad ligger storheten i den typen av journalistik? Jag förstår att headlines i vissa tidningar/siter gör så att människor läser/klickar men jag har en känsla av att många med mig blir j*vligt trött på allt dravel som döljer sig bakom dem.

Snälla, snälla försök förklara för mig, en icke journalist!
Tack på förhand!!

Tack Olof för att du ger dig in i kamp mot Sveriges förbundskapten(er).

Jag är 37 år och har alltid älskat fotboll. Sedan Lagerbäck/Nilsson tog över så har jag enbart fått hat mot Sveriges landslagsfotboll. Kan man inte själv inse att förra mästerskapet var ett fiasko? Vem fan har valt ut den där Lagrell som får sitta på samma post år efter år och bara säga att han har Lagerbäcks förtroende? Fy fan vad jag är förbannat på Svensk fotboll. Jag önskar Zlatan rannsakar sig själv, ställer sig upp och säger:
Jag spelar inte fler matcher för Sverige så länge Lagerbäck/Nilsson är kvar. Då hade det gett ett rejält gensvar från Sveriges fotbollsälskare.

Än en gång, tack för att du tar stid om sådant du vet att du har rätt i.
Mvh, Göran Lindvall

Publicerad 2008-08-27 kl 15:07

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons